iğrençligin geldigi son nokta. hakaretten başka birşey degil. onun yapılmasını kabul eden kadının da beynine..... yapan adamın da erkekligine....
ahh, sözlüge yazıyordum di mi? tamam küfür etmeyecegim.
ataerkil bir toplumun aptalca geleneğidir. ne kadar utanç verici bir durum. erkeğin şanı yürüsün diyorlar ancak kadının duyguları gözardı ediliyor. bir erkek olarak utanıyorum böylesi rezaletten.
komedidir. bizim kari meger evlenmeden once butun mahalle ile yatmis, biz de ketcup surup astik balkona, herkes guluyor arkadas; neyse biz de gulduk gectik. bu da oyle bir animdir.
çarsaf kanlıysa erkeğin cinsel probleminin olmadığını isaret eder.ama heleki o koduğumun çarsafı beyaz ise kızın vay haline.çiftin kendi arasında ki problem değilmiş gibi herkes başlar yoruma teyzesi: ben size dedim bu kız değil hamamda zaten anlamıştım.anası:oğluma kakaladı kendini diye tüm akrabalarca uzar örnekler.
söylenecek sözün bittiği anlardan biridir.bunu yapanları o çarşafa sıkıca dolayıp hali hazırda tarlada gezip duran biçer döverin pekte fark edemeyeceği buğday filizlerinin arasına koymak lazımdır.bakın o zaman çok güzel kan görülebilir.* fark edildiği üzere ikisi arasındaki tek fark birincisinde ahlakın biçer döverler altında kalmasıdır.
+ löylöylöylöööööyyyy haaaaasan abiiii
- hayrola olm noluo len?
+ baksana abi hasan abinin çarşafı bu. burayaaa burayaaa...
- lan yapmayın ayıptır herkes size bakıo koyun şunu bi kenara.
+ olmaz abi görün işte delikanlı nası olur vur vur inlesin...
- la hevle vela. lan dur üstüme bulaştırcan.
+ mayu hiroşatama masuka. heeeeey amigooooo...
- ne diyon olm susun bi sakin olun.
+ japon bayrağına da benziyo baksana hilmi abi. ee erkek adam işte imzayı şekilli atımış maşallahh.
yanında bi kutu baklavayla daha uygun olan rezalet, tatlı yiyip tatlı konuşmak mıdır aslı ha bir de şu var görenler altın falan koyuyorlarmış arasına * rezaletin altınlısı bu da *
namusun en önemli göstergesinin evlenene kadar sevişmemiş bir kız yetiştirebilmek olan bir ülkede ailenin "artık kızımızın meşru bir cinsel partneri var, biz görevimiz yaptık" manifestosu niteliğindeki sembol.
namusun en değerli servet kabul edildiği toplumlarda, servet gösterisidir. doğruluğu kişinin değer yargılarına göre değişir.
günümüz pop-kültürü bekareti bağnazlık olarak kabul ettiğinden, ve islamiyetin de kişinin özel hayatının saklı tutulmasından yana olduğundan, toplumda bir kuralmışçasına uygulanması kanımca hatalıdır.
altında güvensizlik yattığını düşündüğüm hadise. ne yani gösteripte "ahmet'in oğlu bu işi becerebiliyormuş" yada kız için "kız oğlan kızmış" demek midir ?
tamamen saçmalıktır, türk örf ve adetleri göz önüne alındığında kız için '' ben kızdım, şimdi karı oldum '' ya da yanında bir tepsi baklavayla utanç verici bir eylemi sembolize etmek demek gibi birşeydir ve hangi kültür de vardır böylesi saçmalık.