dustukten sonra kim gordu diye bakmak

    .
  1. şimdiye kadar bu eylemi uygulamayan erkek görmek şahsıma nasip olmamıştır..belki de yoktur ondan nasip olmamıştır..

    neyse efendim kısaca tanımı kaseyi kırdıktan sonra parçalarını kim gördü,kimler gülüyor,kaç kız cep telefonuyla fotografımı çekiyor gibi sorulara cevap verebilmek için bıyık altından çevreyi şöyle bir süzme eylemidir..

    ama yalan yok adama en çok tikky lerin görmesi koyar..çünkü o arsızlar 15 dakika gülerler adama..inşaattan düşseydim de bunlar gelmeseydi başıma dedirtirler..
    8 ...
  2. .
  3. -kardeş, ben gördüm sizi be; çok komik düştünüz.
    -tamam, kimseye çaktırma. başka gören var mı acaba?
    -onu bilmem de, ben kaydettim olayı.
    5 ...
  4. .
  5. gören kişi ara sokağa kadar takip edilir ve karizmanın yerler de olduğu anı seninle birlikte yaşayan bu kişi temizlenir.
    2 ...
  6. .
  7. yumuşak düşüşlerde 'karizmanın içine sıçtık sıvadık, acaba gören oldu mu?' endişesi ile hızla yapılması gereken, ancak kıçın başın dağıldığı, hastanelik olunan, oldukça travmatik düşüşlerde dahi, sedyenin üzerinde kırılmış omurga kemiğine aldırmadan ve ömür boyu felç kalma tehlikesine rağmen, bunu yapmaya çalışanına rastlanılan, garip, güdüsel eylem.
    2 ...
  8. .
  9. .
  10. eğer kimse yoksa sonunda huzurlu bir şekilde yerden kalkmanıza sebep olan eylem.
    1 ...
  11. .
  12. düştükten sonra kim gördü diye bakmak yerine kendi kendinize gülmeniz karizmaya daha faydalıdır. en azından kompleksli biri değil de kendiyle barışık biri olarak gösterebilirsiniz kendinizi. artık ne kadar işe yarar orasını bilmem ama bazen işe yarıyor.
    ben kendimden biliyorum.
    1 ...
  13. .
  14. her düşen insanın yaptığı eylem. bir de düştükten sonra insanların bakışları altında iken, "bak bunlara alışığım hiç de umrumda değilsiniz bak nasıl da gülüyorum kendime!" deyip kahkahayı basmakla devam eder. bu insanı düşme halinden daha komik kılar.
    1 ...
  15. .
  16. "gülersen dalarım" ile "gülersen ağlarım" arasında bir ifade taşıyan harekettir.
    0 ...
© 2025 uludağ sözlük