fiyatları 2500 Tl ile 30.000 Tl arasında değişen, ios mobil işletim sistemli telefonlarda similasyonu bulunan ve kullanmayı öğreten drone ile kullanmayı cidden öğrendiğinizde ciddi, güzel görüntüler ortaya çıkıyor.
çok fazla gelişme gösteren teknoloji. geleceği çok parlak. maliyeti az ve gördüğü işe çok fazla. şu an dünyada 50 ülke bunu üretebiliyor. bir insan bunu kendi imkanları ile kendi evinde bile üretebilir. ama biz hala bi türlü bitirip kullanamadık.
1. hava hedefi olarak kullanılan yerden kumanda edilebilen uçakımsılar.
2. insansız hava aracının eski adı.
3. bi boka yaramayan oğul arının ingilizcesidir. durur öyle ne bal toplar ne de bi işe yarar. üstelik iğnesi de yoktur.
4. insanın girmesinin tehlikeli olduğu bölgelere(hava-kara ve denizaltı) gönderilen robotlar.
zerg ırkının en cefakar elemanı. tüm işi gücü diğer ırklarda** olduğu gibi maden toplayıp bina yapımına yardım etmek değildir. bizzat olaya burnunu sokar ve aynı ilköğretim okullarına liselere adını veren "yahşi hatun", "faik reşit unat" tadında oluşacak zerg binasına vücudunu benliğini kanını canını verir. Ve her yeni zerg'ün gözünde o bina olarak yaşamaya devam eder.
ayrıca yerin dibine geçme özelliği sayesinden diğer ırkların lavuk işçilerinden çok daha avantajlı bir konumda yer alır. istediği an saklanır bi köşeye. tüm umutlar bitti sanılırken 5 düzine hydralisk ordusuyla saldırmayı imkanlı kılar.
zerg işcisi. herhangi bir bina yaparken drone'lar başkalaşım geçirerek binanın şeklini almaya başlar, zerg'lerin her binası canlıdır ve her yeni bina için 1 drone gereklidir.