şehir efsanesi gibi bir de hikayesi olan şarkıdır.hikaye şöyledir:
şebnem ferahın bir önceki kasedini dinleyen ve çok beğenen hatun kişi bu sözkonusu albümü dinlerken yazı yazmaya başlar ve de yazdığı yazılar en sonunda kitap halini alır.yazmış olduğu kitabı esinlendiği insana yani şebnem feraha yollar teşekkürlerini iletir.şebnem ferah de okuğu kitaptan etkilenerek başlıkta adı geçen şarkıyı yazar.
şebnem ferah 'ın aştıkça aştığını gösteren bir kanıttır. soft rock türünde kanımca en iyi albümü, kelimeler yetse 'yi yaptıktan sonra şimdi hard rock 'a geçmiş ve kanımca kelimeler yetse den sonraki en iyi albümünü yapmıştır. artık vokal kalitesi iyice artmış, tavana vurmuş ve türkiye'nin pop veya rock kategorisindeki en iyi vokali olduğunu cümle aleme duyurmuştur. kanımca en iyi şarkıları can kırıkları ve ben bir mülteciyim'dir. tek kötü şarkısı kanımca hoşçakal'dır. şarkı listesi şu şekildedir:
bir süre inatla cam kırıkları şeklinde anladığım şarkı/albüm ismi. bir de şöyle bir anlam yükleyip şebnem abla yine metafora kesmiş diye düşünmüştüm: kadın cam gibi kırılgan, kırılıyor, cam kırıkları kalbine batıyor falan. hayır bir de bunu iddia ettim toplum içinde, utanıyorum*.