Bünyeden bünyeye değişken olan, kişinin o anki bok durumuna göre değişken olan bok türleridir.
Sarmal bok: bu bok türü vücuttan 75 derecelik açıyla çıkış yapar ve sonra sürekli 350 derecelik açılarla dönerek aşağı iner.
Utangaç bok: çıkmak ile çıkmamak arasında tedirgin olan, böyle bir dünyaya gelmek istemeyen bok türüdür. En masum duyguların bokudur. Sevin onu.
Komando bok: sallana sallana aşağı iner bir komando edası ile birlikte. Çok güçlü ve esnek olduğu için aşırı derecede dayanıklıdır.
Piç bok: kiminle yatıp kalktığı belli olmayan, cıvık, ibina bir bok çeşididir. Genellikle sevilmez ve karın ağrıtır.
Taş kapli bok: asil tavırlı, kendini öyle hemen kolaya satmayan, ne kadar uğraşırsanız uğraşın canınızdan bezdiren boktur. Acıma duygusu gelişmemiş boktur ayrıca.
Başak burcu boku: bunlar çok titiz olurlar efenim. Böyle ineceği ortamı bile titizlikle seçerler, eğer ortamı hoş bulmazlar ise geri girerler. Biraz gıcıktırlar. Ama bunlarda çok duygusaldır. Aniden patlamalarıyla bilinirler.
Akıllı bok: gideceği yeri iyi bilen, doğrunun doğruluğunu, yanlışın yanlışlığını sorgulayabilen boktur. Bu yüzden mantığı gelişmiş, düşeceği yeri iyi bilen boktur.
Tembel bok: on günde bir gelen boktur. Hiç bağırsaklarda çalışma yapmaz. Öyle yatar orda.
Patavatsız bok: ne zaman geleceğini bilmeyen bok çeşidi. En beteri belki de. Her an her ortamda gelebilir bunlar. Pisler.