bilim ispatlamasa bile bu her zaman böyledir. çünkü bizi bir yaratıcı yaratmıştır. yoksa bu dünya'da niye boş boş duralım ki belirli bir görevlerimizde olacaktır. kısacası en doğru din islamdır.
kafirler istemese de ALLAH nurunu tamamlayacaktır.
% 60'ı su olsa hristiyanlık
% 40'ı su olsa yahudilik
%30'u su olsa budizm, manizm,
% 5'i su olsa satanizm, en doğru din olurdu ama, % 70 ile kazanaaannn islammmmm.........
bu nasıl habercilik anlayışı anlayamıyorum. çalışmayı yapan bilim adamının adı ne?, çalışmanın tarihi, yapıldığı yer, kullanılan metodlar nerede? Yahu bu ülkede insan kandırmak ne zaman bu kadar kolay oldu? Bir japon bilim adamına göreymiş yahu ne günlere kaldık.
"Japon bilimadamlarının iddiasına göre insan vücudunun yüzde 70'i de sudan oluştuğuna göre insan için islam dünyadaki en doğru din oluyor..." tespitiyle sesli güldürmüştür. hayır şimdi neresinden tutsam da insanların inançlarına bok atsam diye yırtınan insanlarla aynı tarafta yer almak istemiyorum ama bu ne yaa! şaka mısınız kardeşim siz? bir an şahanın şu meşhur profesör tiplemesi konuşuyo sandım lan.
islamın doğru din olup olmadığını bilim mi tespit edecekmiş? ulan ben her şeyi yaratan bir yaratıcıya inandıktan sonra çok afedersin ama s.kmişim bilimini. daha düne kadar günde bir paket sigara sağlığa iyi gelir diyolardı, ne oldu şimdi? hayır bir de bilimin kabul ettiği doğrulara göre dine şekil vermeye çalışanlar var onlara hiç girmiyorum bile. Allah onları ıslah etsin ne diyelim. ayrıca medyamız için de Allah akıl fikir versin deyip susuyorum.
ilginç bir haber. zira kimi detaylar olsa da öğrensek, makaleyi okusak değişik olabilirdi. aklıma şu sorular geldi;
- kuran'ı kıraat eden adam hangi ekolden? arap? mısır? türk?
- su nasıl su? normal su mu, ağır su mu?
- kuran kaç desibel ile kıraat edilmiş?
- hangi sure okunmuş?
- kıraat edenin ses frekans salınımı kaç Hz ile kaç Hz arasındaymış?
- su moleküllerinin hangi titreşim modları esas alınmış?
- su mollekülleri dizilirken, kıraat edenin ses frekansının su moleküllerindeki hidrojen bağlarını ne şekilde etkilediğine dair bir ölçüm sonucu var mı? ya da teorik araştırma?
- suyun durduğu kap hangi materyalden mamul? cam? plastik?
vs. vs.
ama şu da var gençler, bilim hiçbir zaman yaratıcı yok demez. zaten dikkat ederseniz bilim kesin konuşmaz, septiktir şüphecidir. siz direk olarak "yaratıcı yoktur" derseniz bu dogma olur, bilimi siktir etmiş olursunuz. böyle düşünmeye eğiliminiz çok kuvvetliyse zaten siktir edin bilimi; bilimin sizin gibilere ihtiyacı yok.