katıldığım önermedir. niyahetinde barınma ve beslenme ihtiyacına sadeleşiyor herşey. teknoloji gelişiyor neymiş efendim iletişim ihtiyacı, facebook, twitter, insta, whatsapp... ne yani hiç olmasa ne kaybederdin, hayır zaman geçirmek için yapıldığı çok belli ama özellikler gelişiyor bir üst model ihtiyacı, 5 var 6sını almam lazım daha hızlı çünkü. milletin yazdıklarına resimlerine baksan ne bakmasan ne. ihtiyaç uyduruyoruz. yok bana araştırmışlar şu kadar milyon yıl uzakta galakside bunlar varmış, dünyada bu kadar yıl önce bunlar varmış, vay anasını ben yaşamıyormuşum eskiden mi diyoruz duyunca.
türkiye için doğru olan önerme. bizim barzoların bilimden anladığı çıplak gösteren gözlük,kıbleyi bulan seccade olduğu için türkiyede yapılacak olan hiçbir bilimsel çalışma desteklenmemelidir. öncelikli olarak türkiyedeki odunları yontmalıyız.
her şey kuranda yazmaktadır. zaman israfıdır. teori falan atıp ortayı karıştırmaktan başka işe yaramamaktadır.
bilim insanları cenabettir. yaptıkları her şey haramdır.
kullanmayınız.
bilimin olmadığı yerde medeniyetten de, güzel günlerden de umuttan da bahsedilemez, o yüzden gereklidir.
bilimin olmadığı bir yerin nasıl olduğunu tasavvur etmek için için ya suriye'nin -bizden olmayanı keselim halugaluogulo- ortamını, ya da binlerce kişinin -ne uğruna bilinmez- ezilip öldüğü suudi arabistan'ı hatırlamak yeterlidir.
aynı zamanda yobaz nietzsche'nin de görüşüdür. tabii ona yobaz demeye götü yemez çoğunun. eşitsizliği, aristokratlığı, savaşı övdüğü için medya dünyası ve kültür sanat dünyası denen kerhanelerin telkinleri neticesinde dokunulmazlaştırılmıştır. hep '' aslında öyle demek istememiş '' denir ki palavradır, kendisini lider belleyip sikleyen olsa, hitler'e rahmet okuturdu.
Araştırmaktan kaçıp, sürekli hazıra konan kişilerin düşüncesidir.
Okumadım yazılanları, ama bana öyle geliyor ki bunu diyen dini öğeleri savunuyor. O yüzden ona göre diyeyim ki din ile bilim işlerini birbirinden ayırmamak gerek. Ayrılması gereken devlet işleriydi onu da beceremedik.