hayir efendim, istanbulda degildir beykent universitesi. ogrencileri kandiran bi universitedir bu. halbuki hemen ordaki yola cikin, minibusculerin hepsi 'istanbul, istanbul' diye bagirir. boyleyken oraya istanbul demek ayiptir.
türkiyedeki sayılı en kötü üniversitelerden biridir. aslında bir ticaret ve eğlence merkezidir, müşteri çekmek için üniversite denmiştir.
üniversitede öğrenciye ücretsiz hiçbir aktivite yoktur, sıçmaya bile para alırlar, 10 tl. küçük 8.
bilgisayar labı ise 10 yıl önce kullanılmayan bilgisayarların toplanması ile oluşturulmuştu 5 sene önce (crt monitör) şimdi nasıl bilmiyorum. (öğrenci başına aldığınız paradan utanın). bir araştırmada öğrenciden aldığı parayı öğrenciye geri dönderen üniversiteler sıralamasında son sırada yer almıştı.
ha napıyosunuz öğrenciye geri döndermediğiniz parayı, süper lüx aynı marka jiplerin farklı farklı renklerini alarak okulun kapısının önüne parketmeleri okul sahiplerinin eğitim aşkını ortaya koymaktadır. okuldan kazandıkları parayla farklı yatırımlar yapıyorlar .
kesinlikle bilgisayar mühendisliği bölümü tercih edilmemelidir. uzak durun, 1. yıldan ya terkedersiniz ya hayata küsersiniz, ha benim okulla işim yok alemlere akmaya geliyorum diyorsanız çok da paranız varsa idare eder. okulla işim var diyorsanız hangi okul, ortada okul mokul yok.
çok iyi akademisyenleri afedersiniz yarrak barındıran üniversitedir.
sadece bugünümden bir örnek vermek gerekirse; o kadar iyi akademisyenleri barındırır ki mesela bu akademisyenlerden biri dönem boyunca öğrencilerin üstünde çalıştığı bir projeye, kimsenin projesinin bitmediğini bilerek, "yarın son teslim" diyebilmektedir. bu akademisyen kişisi de bu okulda bölüm başkanlığı yapmaktadır.
ha diyeceksiniz ki "bir adam yüzünden bütün okulu kötüleyemezsin". çok haklısınız ama ben onları yazacak olsam bir kitaba falan yazarım buralara sığmaz.
peki hiç mi doğru düzgün akademisyen yok ?
var. gerçekten var. ama malesef onlar da bir elin parmaklarını, iki atın taşşaklarını geçmiyor.
adem çelik'in ticarethanesi.öğrenci belgesini bile parayla verirler.ortalama bi öğle arası yemeğini 8 liraya halledip! ardından girişte bulunan barnies adlı cafede 4-5 liraya kahve içebileceğiniz üniversite.farklı illere kampüs yaparak ve yeni yeni bölümler açarak hala gelişmekte! olan üniversi(tem).kariyerli,kendi alanlarında çok başarılı öğretim görevlileri vardır her vakıf üniversitesinde olduğu gibi, bunu değerlendirmek için çabalayan öğrenci sayısıda bi o kadar azdır.ortami asosyal insanları bile sosyal yapacak cinstendir(okul dışı).okulun çevresinde 3-4 cafe vardır ama öğrencilerin büyük kısmı öğle arasını alışveriş merkezlerinde geçirirler.
kampüsü sittin sene taşınmaz diye beylikdüzüne taşındığım ancak taşındığımın 1 yıl sonrasında şimdi maslak taraflarında ev bakmama sebebiyet veren, aldığı parayı haketmediğini düşündüğüm ancak iyi hocalara sahip olan, bilgi almak isteyenin çatır çatır alabileceği, ancak ayağına bekleyenin daha bir 4-5 sene daha beklemesi gereken, genelde tiki gençliğin bulunduğu denilen ancak neye göre kime göre sorusunu akıllara getiren, sadece beykent üniversitesine değil bütün vakıf üniversitelerine para ile girildiği için bunun bir fark olarak yazılmasının mantığını kendi içimde sorguladığım hergün şikayet ederek gittiğim üniversite. **