ben butonu ile kafayı bozmak

entry28 galeri0
    ?.
  1. yazarın ben butonuna devamlı suretle basması, her entry akabinde ben butonuna bakıp ''acaba oylandım mı lan?'' seklinde düsünmesi ve bir süre sonra ben butonuna otomatik olarak elinin gitmesi, entry yazmasa bile devamlı suretle kontrol etmesi, oylandıgını gorünce sevinmesi ancak artı yahut eksi oy alınca üzülmesi yahut sevinmesi yani kafayı ben butonu ile bozmasıdır.

    elbette ilk zamanlar bu dogal karsılanır ancak zamanla verilen artı oy yahut eksi oyun bir öneminin olmadığını, tek onemli seyin bir paylasımda bulunmuş olduğunu fark etmesi ve artık ben butonunu önemsememesi ve benliğini ve öz güvenini tekrar kazanması akabinde bu ''kafayı bozmak'' sıfatından kurtulup gercek bir yazar olmasıyla son bulacaktır.
    5 ...
  2. ?.
  3. ?.
  4. ?.
  5. ben butonu diğer yazarları takip etmenin kolay yollarından biridir aynı zamanda. o halde ben butonu ile kafayı bozmak aynı zamanda çok yazar takip edenlerin yaptığı bir şeydir.
    2 ...
  6. ?.
  7. ?.
  8. hayatta herşeyini ben butonuna göre ayarlayan insandır.

    (bkz: egoist)
    0 ...
  9. ?.
  10. ?.
  11. -of hayır bakamıycam..hayır hayır bunu kaldıramam..hadi bi cesaret..evet..son kötü oylanan entryler..tıklıyorum ulan...hadi bism..nee onu da mı eksilediniz ulan allahsızlar!..napıcam ben şimdi allahım...**
    1 ...
  12. ?.
  13. günlerden bir gün yine herzaman ki gibi ben butonuna tıklar yazarımız. bir bakarki seovi izleri var son kotulenen entry'lerinde. ne yapacağını bilemez, artılarla kafayı öyle bir bozmuştur ki çok sinirlenir bu olaya. artık o eski yazar olamayacaktır. içi içine sığmaz, intikam ister ve artık önüne gelen her entry'i eksilemeye başlar. işte böyledir bir seovi olma hikayesi, işte böyledir ulu sözlük'te ki yazarın acı hikayesi..*
    1 ...
  14. 0.
  15. 1.
  16. ben butonundan çıktıktan sonra, sol frame' de gözüme çarpan ilk konu başlığı olmuştur. tesadüfe şaşırılmıştır. zamanla aşılacaktır.
    0 ...
  17. 2.
  18. ben butonuna tıklamaktan entry girememektir.
    0 ...
  19. 3.
  20. sözlüğe yeni gelen yazarların yaptığı, saçma, bir o kadarda gereksiz davranıştır. yazar oldunuz işte, daha ne istiyorsunuz? yazın, yazın, yazın..

    bırakın istatistiği, karmayı, artı-eksi oylamaları. yazın sadece .mına koyim**
    1 ...
  21. 4.
  22. 5.
  23. ölçüyü kaçırmamak lazım. saniyede beş kere bence iyidir.
    1 ...
  24. 6.
  25. oynatmaya az kaldığının işareti.

    ben butonuna sürekli basmak gayet iyi bir durum aslında. insan yazdığı entry nasıl tepkiler almış merak eder. havaya mı yazıyorum lan burada? tepki verin bana oğlum, tepkinizi görmeliyim. hem bu yazdığımız yazının gelişmesi için bir sebep, kapiş.* hem, 'o kadar yazdık peki okunmuş mu acaba? şu oylamalara bakayım da anlayayım.' demek iyidir. tepki gelmiyorsa ne yazacam burada? blog açarım anasını satıyım. zaten aklımda var. zaman ayırmam hiç buraya. adamlara bak ya.

    (bkz: yazıyorum ama kime)
    2 ...
  26. 7.
  27. 8.
  28. yeni yazarlar icin normal bi durum. yoksa ben kendimi mi kandiriyorum.
    0 ...
  29. 9.
  30. sürekli eksilenen yazarın paranoya yapması durumunda ortaya çıkan şiddetli derecedeki psikolojik rahatsızlıktır.
    0 ...
  31. 10.
  32. karma sisteminin dengesiz yazarlar yaratmasına örnek teşkil edecek hede.
    0 ...
  33. 11.
  34. yazarın uykusunun geldiği ve ne yaptığı hakkında kendisinin de en ufak bir fikri olmadığı anlarda otomatiğe bağlanıp iki dakikada bir ben butonuna tıklama olayıdır.
    gerçi bir arkadaşın abisi, bu davranışın karmayı yükselttiğine dair bir haber okumuş taraf'ta. haydi hayırlısı..
    3 ...
  35. 12.
  36. entry girdikten birkaç dakika sonra müthiş bir merakla bakılan, "istatistik" ve "özel msj" kutucuklarının arasındaki butondur.

    yazarların paranoyak tavırlar geliştirmesinde katkısı büyüktür.

    (bkz: kesin eksilediler bunu, bakıyım... vallahi eksilemişler!)
    3 ...
  37. 13.
  38. saçma sapan başlıkları değil de, adam gibi yazarları takip eden yazarın kulladığı butondur. kafayı bozmak diye birşey yoktur ben butonu zaten basılmak için konmuştur.
    1 ...
  39. 14.
  40. 15.
© 2025 uludağ sözlük