ikisi de pek keyif vermez. 12 yıllık sigara tiryakisi olmama rağmen sabah karnımı doyurmadan, hiç olmadı bir iki lokma birşey yemeden sigara yaktığımı hatırlamam. Çoğu sigara tiryakisi sabah kalkar kalkmaz ilk iş sigara yakar. Boğazınız ağrırken de ister istemez ya azaltırsınız ya da sigaranın yarısına gelmeden söndürürsünüz. Bir zamanlar "ne yardan geçerim ne serden" deyip her faranjit olduğumda Salem alırdım. Bilenler bilir, mentollü sigara * Hem sigara keyfinden mahrum kalmazdım, hem de mentollü olması sebebiyle boğazları pek tahriş etmezdi. Daha doğrusu "tahriş etmez" diye kendimi kandırırdım.
öncelikle boğazlar diye bir şey yoktur. boğaz vardır. (bkz: istanbul boğazı)
gördüğünüz gibi boğazlar değil. boğaz.
her neyse.
biri midenizi bulandırabilir. çözümü yoktur. belki açken bi kahve yada çay içerken olabilirde uyanır uyanmaz direk sigara içmek baş dönmesi ve çok daha yüksek bağımlılık yapar.
yani sigara bağımlılık yapmaz.
bu şey bağımlılık yapar.
uyanır uyanmaz sigara içmek zorudna hissedersiniz ve sigara bulamadığınız bir sabah sinir krizine girecek gibi olursunuz içene kadar.
boğaz ağrırken (bak boğazlar değil, boğaz) sigara içmek için alternatif yollar vardır. pardon yollar değil, yol vardır.
(bkz: mentollü sigara)
bu konuda ne kent ne marlboro ice bi boka yaramaz. en yakın büfeden mentollü lucky strike edinilmeli ve içilmelidir.
aç karnına sigara içmek çoğu tiryakinin gözünü ilk açtığında yaptığı iştir. Ancak boğazlar ağrırken içmek tam bir işkencedir. Hiç tat alamayan içici sen mi büyüksün ben mi büyüğüm içicem lan tribiyle içer bi bok anlamaz.
başlığın tam hali: ''aç karnına sigara içmek vs boğazlar ağrırken sigara içmek''
hangisinin daha fazla acı verdiği, insanı sıkıntıya soktuğu, mide ve vucüdu mahfettiği sorgulanabilir.
boğazlar ağrırken, şişmişken, yara olmuşken içilen sigara zevkten daha fazla acı verir bu bi' gerçek. bu dönemde nice tiriyakiler günlerce sigara içmemiş veya günde birkaç tane içmiştir. sigarayı yenebileceğiniz farkına varmanıza sağlar. bu nebzede iyidir.