bir başlığa baktım bir yazarlara baktım tek kelime ile ;
toplanmış yine tipini siktiğimin fakirleri.
ya bir insan niye bakiye bakar anlamış değilim. yatan maaş veya para her ne ise bellidir zaten. aylık ihtiyaçlarında belli ise gerek var mı yani? elektrik,doğal gaz,telefon,internet sigara vs insan ne kadar harcadığını bilmiyorsa bence suçu bankadan önce kendinizde arayın. diyelim ki ekstra bir durum oldu sevgililer günü, yıl dönümü vs. ee be amcıklar o kadar para biriktiremiyorsanız bu harcamalar için gidin ölün yani.
peşin edit: öğrenci kardeşlerimizi tenzih ederim. sözüm çalışan ve hesabını bilmeyen mallar içindir.
markete gidip alışveriş yapmadığı
halde sirf markete girdi diye hak
etmediği bir ayak bastı parası
vermekle eşdeğerdir.
bunun adı eşkiyalıktır.
bunun adı kapitalizmdir.
cepte beş kuruş olmadığında ve içinde para olan kartının civarda bir atmsi olmaması durumunda farklı bankaların el ele vererek vatandaşı kibarca kazıklama biçimi.
bankaların milleti s.kmek için kurulduğunu en yalın dille anlatan başlık. bu millet bankalarının bir kez daha batmasına izin vermez. ekonomistler türk bankacılık sektörünün sağlamlığını bu gibi uyanıklıkları gördükleri için söylüyorlar.
not: okudumda ne yazdığımı ben anlamadım. ama buna yakın birşey anlatmaya çalıştım.
bizler birlik olup protesto mekanizmasini insanca ve verimli bir sekilde calistiramazsak daha cok kaziklar yeriz.
benzer bir uygulama cin'de de vardi. unionpay adi altinda yillardir tum banka kartlari tum atmlerde kullanilabiliyordu ve bakiye sormada bile ucret aliniyordu. ama bizim "komunist sistem altinda koyunlasmis ve guclu merkezi devletin baskici yonetimiyle sinmis halk" olarak tanimladigimiz cinliler protesto edip mahkemeye verince, bakiye sorarken tanzim edilen ucret uygulamasi iptal edildi. bakalim biz ne zaman bunu basarabiliriz.
bankaların ortak atm'ye geçmesiyle birlikte vatandaşa atılan yeni kazık.
ayrıyeten farklı bir bankanın atm'sinden para çekmeye kalktığınızda 4,5 tl'ye kadar işlem parası alınıyor.