askere giden kisinin psikolojisi

entry9 galeri0
    9.
  1. askere giden kişinin psikolojisi:aslan gibi yapar gelirim,15 ay dediğin nedir,vatan sağolsun,ne mutlu türküm diyene
    askerde olan kişinin psikolojisi:kafamı tikiyim...(niye okumadım)
    0 ...
  2. 8.
  3. lan bu kadar zaman bu heriflerle aynı koğuşta yatılır mı lan?

    bırak yatmasını banyo bile yapıyosun koçum benim.
    0 ...
  4. 7.
  5. "bi ibnelik olduğunu anlamalıydım davuldan, zurnadan, havaya atılıp tutulmaktan. nereye geldim yawww. imdaaaattt." denilesi durum.
    0 ...
  6. 6.
  7. okula başlamak ya da işe başlamak gibi bir duygu değildir. hata yaptığınızda kovulacağınızı ya da dersten kalacağınızı değil de hayatınızı kaybedeceğinizin farkında olmanın psikolojisidir.
    0 ...
  8. 5.
  9. Önündeki bir süreyi kendi iradesi dışında ve kendi hayatından uzak yaşamanın verdiği panil halinden ibarettir. Bu süreçte hiç bir şeyi siz belirleyemezsiniz. Türkiye ortalamasını görme şansınızın olması sizi korkutabilir. Ailenizden ve sevdiklerinizden uzak kalma fikri de pek iyi değildir. Ama bu yalnız kaldığınız süreçte çok sayıda anı biriktirir ve biraz daha farklı bir insan olarak eski hayatınıza dönersiniz.
    0 ...
  10. 4.
  11. sigara içilerek bir nebze düzelecek psikolojidir, kaliteli bir sigara olabileceği gibi en dandik lark bile bu işlevi görebilecektir.
    0 ...
  12. 3.
  13. nizamiyeden içeri adim atildigi anda resetlenen, 15 ay boyunca hiçbir islevi olmayan psikolojidir.
    0 ...
  14. 2.
  15. 1.
  16. askere gitmeye hazırlanan ya da birliğine doğru ilerleyen kişinin karma karışık düşüncelerinin toplamını oluşturan psikolojidir. kişi çok sevdiği arkadaşlarından, ailesinden ya da sevdiği aktivetelerden bir müddet mahrum kalacaktır, tamamdır vatan borcudur ama yine de kişi kendini üzmekten vazgeçemez. kolay değildir o zamana kadar oluşturulan düzen bir anda alt üst olacaktır. geriye dönüldüğünde bazı şeyler değişecektir. işte ister kısa dönem ister uzun dönem olsun askere giden kişi ama az ama çok bir değişime uğrayacaktır.
    0 ...
© 2025 uludağ sözlük