darwin'in iddiasına göre canlılar yavaş yavaş değişime uğrayarak yeni türleri oluşturmuştur. bu değişim uzun sürede gerçekleşmiştir. fakat bu iddiada kafaya takılan şudur: bulunan bilmem kaç milyon yıllık milyonlarca fosilin arasında neden bir ara geçiş canlısı yoktur. mesela balık kertenkeleye dönüşürken oluşan ne kertenkele ne balık diyebileceğimiz bir canlının fosili elimize neden geçmemiştir. yoksa darwin'in iddiaları şu an çürümüş müdür? bu iddiayı savunanlar çürük bir iddiayı savunuyor mu olmuşlardır?
ara geçiş canlısı olarak ortaya çıkan sonra günümüze kadar ulaşabilen darwine arka çıkan türleri de olan tiplerdir. sözlüğümüz de allah a şükür bol kepçe var.
ara geçiş fosili de bulunmuştur, evrim hakkında yüzlerce kanıt da. bu fosil bulunmadı dezenformasyonunun modası geçti, yobazların yeni modası evirmi allah'ın gerçekleştirdiği görüşüdür.
lütfen modaya ayak uyduralım, uymayanları uyaralım.
ara geçiş formunun ne demek olduğundan gayet habersiz, üstelik modern evrim teorisinin darwinizmden farklı olduğunu kabul dahi etmek istemeyen, oturdukları yerden yalan yanlış safsatalarla teori çürütebilecek yetkinlikte olduğunu sananlarca savunulması yüzünden gülünesi mi ağlanası mı olduğu anlaşılamayan sözde durum.
ara geçiş formu derken anladığım bunlar taksonomik sınıflandırmanın haricinde kalan birşeylerden bahsediyorlar(zira örneğin, australopithecus da, şu an soyu tükenip bugün var olan başka türlerin atalarını da kabul etmemenin başka bir izahatını görememekteyim) . böyle birşeyin namümkün olduğunu bilerek mi, yoksa taksonomi nedir haberi olmadan mı yapıyorlar, anlaşılamamaktadır. her iki ihtimalde de,