ara gazı

    10.
  1. dolmuşçuların güzel kız görünce anananaanana gibisinden "hey yavrum benim be analar e doğuruyor be!" mesajı verme çabasıdır. *
    2 ...
  2. 3.
  3. istanbul minibüs şoförlerinin korna niyetine kullandıkları gürültü kirliliğidir.
    2 ...
  4. 12.
  5. 2.
  6. araçta headers yahut güzel ses veren bir egzoz varsa yapılması makbul olan harekettir. eğer tok ses veren yahut inek gibi bağırtan egzoza sahip değilseniz zaten verdiğiniz ara gazının sesini siz zor duyarsınız. amaç motor devrini yüksek tutmaktır, özellikle kalkışlarda çok işe yarar. eğer trafikte herhangi biriyle yarış vb. hareketler içerisine girip makasa falan dalınıyorsa haliyle çoğu yerde vites küçültülecektir, debriyaja basıp aragazını arka arkaya verip vites küçültürseniz araç kompresöre fazla binemyecek ve siz istediğiniz hızı vereceksinizdir. aynı şekil vites yükseltmek içinde geçerlidir. örneğin 4. vitesten 5. vitese geçiş yapacakken * araç 5000 devirde diyelim. aynı şekil debriyaja basıp gazı 3-4 kez seri şekilde kökleyip devri 5000-6000'e getirip 5. vitese atmak ve debriyajdan ayağı biraz hızlı çekmekle ortaya müthiş bir ses çıkacak ve aynı zamanda gayet güzel bir şekilde hızlanma sağlanacaktır.özellikle bmw m serisi, ve 1968 model camaro ss'te yapılması insana orgazm tadı verir.
    1 ...
  7. 9.
  8. gaziantet de cinayet işlenmesine neden olmuştur.
    0 ...
  9. 8.
  10. yarış başlangıçlarının vazgeçilmezidir.
    0 ...
  11. 7.
  12. kırmızı ışıkta durduğunuzda yanda ki araba arkadaşınızsa bir ara gazı kalkarkende patinaj onu sinir etmeye ve yarışa başlamaya yetecek hamlelerdir.
    tanım:motor devrini yüksek tutmak için yapılan hamle.
    0 ...
  13. 6.
  14. bir şoförlük kriteridir.
    vites geçişlerinde ara gazı ne kadar kuvvetli verirsen o kadar iyi şoförsündür.
    0 ...
  15. 5.
  16. ortam şenlendiren troll'lerin pek sık kullandığı taktik malzeme.*
    0 ...
  17. 14.
  18. Ağır tonajlı araçların zayıf debriyaj balatasından mütevellit düşük hız-yüksek tork gerektiren yerlerde zorunlu kullanım şekli.
    0 ...
© 2025 uludağ sözlük