yutup yutup kafa olma etkisi yalan değildir. özellikle laroxyl gibi eski ilaçlarda daha fazla görülür bu baş dönmesi, beyin bulanması gib yan etkiler. yalnız alkolden tek farkı bu yolculuğun keyifli ve konforlu geçmemesidir; rahatsız eder. çok dipte bir insan olsanız bile o anda "etkisi bi geçsin artık ya yeter" diyeceksinizdir. özellikle vücudunuzda çarpıntıya sebep olduysa kalbiniz sürekli ağzınızdan löp diye fırlayacakmış gibi olur. çarpıntının ne kadar acı ve rahatsızlık verdiğini bilenler anlayacaklardır.
ayrıca yan etkilerin de bünyeden bünyeye değişeceğini unutmamak lazım, kimisinde yan etki oluşmaz. kimisinde şiddetli bir şekilde oluşur.
beyni grip olanların antibiyotiği. yalnız normal grip antibiyotiğinden bir farkı vardır, bıraktığınızda ya da ilaç bittiğinde iyileşmez hasta günlerinize dönersiniz...
doktor kontrolünde alınması ve bırakılması gereken ilaçlardır. birdenbire hastanın kendi kendine bırakması halinde tedavi süreci geciktirilmiş olur. genelde psikiyatristler bu ilaçların dozajını azalttırarak ve zamana yayarak bıraktırmak şeklinde bir yol izlerler.
(bkz: depresyon/#9417297)
bu sadece geçici bir beyin gribi. ilaçlar seni bir müddet ayakta tutar. seni iyileştirecek olan yalnızca sensin.. sözünü benimseyen biri olarak inatla almayı reddettiğim ilaçtır.
bir sürelik mutluluk sağlar. bazıları fazla uzun süre kullanınca bağımlılık yapabilir.*
çok ileri derecede rahatsızlığınız yoksa, hafif bir depresyon geçiriyorsanız kesinlikle kullanmayın. gereksizdir kanımca. olayı beyinde bitirmek lazımdır.