hepsi .apk uzantılı uygulamalardır.Ayrıca google inc. tarafından sertifikası vardır. Uygulama haznesi olarak appledan fazladir.Çünkü hem uygulama tasarımı basit hem de markete vs başka bi yerde paylaşmak için sıkıntısi yok.Ama Apple ürünleri öyle değil az ama özler.
ios güncellemelerinde öyle ter atmaya gerek yoktur. Kendiliğinden atıyor zaten. iphone kullandığım halde pek hazzetmem bu telefondan ama bok atmaya da gerek yok. Sanki android babasının şirketi amk. Nasıl hırsla savunmuş.
PC World'ün araştırması neticesinde IOS uygulamalarından daha güvenli olan uygulamalardır...
Araştırma sonucu şu şekildeymiş; IOS uygulamalarının 100'ünden 91 tanesi güvenliğinizi tehtid edecek en az bir davranış sergilerken, Android'de 100 uygulamadan 83'ünde bu görüldü.
AdFree: android'in adblocku. Reklamları yok eder. AirDroid: bilgisayarınızdan telefonunuza erişip sms yazışmalarına, dosyaların görüntüleyip veri transferine kadar bir çok şeye imkan sağlıyor. Dolphin Browser: güzel bir internet tarayıcısı. UC Browser: bir başka güzel internet tarayıcısı. History Eraser: ekran kilidine geçtikten sonra otomatik geçmişi temizliyor. Clean Master: bir başka kullanışlı temizlik uygulamalası. Greenify: gelişmiş task killer. SetCPU: işlemci ayarlarıyla gözle görülür batarya tasarrufu sağlıyor. Titanium backup: En iyi yedekleme uygulaması. Install Manager: telefon hafızasındaki aplikasyonları hafıza kartına taşıyor. root gerektiriyor yamulmuyorsam. MX Player: özellikleri bir yana desteklemediği video formatı olmayan* müthiş video oynatıcısı. Tapatalk Forum App: vbulletin, smf gibi forumlarda uygun arayüzle dolaşmayı sağlıyor. TuneIn Radio: kategorize edilmiş (bölgesel, spor vs.) tüm yerli, yabancı radyoları dinlemeye olanak sağlıyor. Aviary, Cymera, Snapseed: Kullanışlı fotoğraf uygulamaları, efektler, düzenlemeler vs. izmir Ulaşım: Müthiş bir izmir ulaşım rehberi. K-@ Mail Pro: En kullanışlı mail uygulaması. Çok türden hesabı destekliyor. (Outlook, gmail vs)