çok fazla içmemek kaydıyla uygulanabilecek metoddur.
sınavdan bir gece önce akşamüstü son tekrar bitirip yemekten sonra bir göz gezdirilir konulara, akşam 21:00 sularında ise alkol bünyeye girmeye başlar..
bir -iki duble , biraz tuzlu fıstık derken bünye biraz gevşemeye başlar, anksiyete dağılmaya başlamıştır, son okunan konular daha da iyi akılda kalmıştır.
ertesi gün sınava girilir, hafif rahatlık olduğu için sınav iyi geçmiştir, bu metod benimsenir, abartmamak şartıyla devam edilir. başarının anahtarını soranlara da tavsiye edilir..
sınavı geçmek mümkün olduysa mükemmel bir sistemdir. öncelikle sayfalar gözünüzde büyümez.bir bakmışsın bir saatte 300 sayfayı devirmişsin üstüne birde tekrar atmışsın.eğlenerek öğrenmekte böyle birşeydir.güzeldir.içen insan da güzel insandır.sorun yoktur.sonuç artıdır.tavsiye edilir.
azı karar coğu zarar. mantığına dayanırsak süper bi sistem. sınav öncesi stresi yok eder.
deneyen tavsiyesi ile başlanılmalıdır. ters bi durumda doktorunuza başvurunuz.
sınavdan kalanların para iadesi mümkün değildir.
önce alkol alıp sonra ders çalışmaktır, kafa döner hiçbir şey anlamazsın. en güzeli alkol alırken ders çalışmaktır. alkol bünyeyi etkiledikçe fizik daha bir iyi girer kafaya. sonra vizeler de harbi girer ama, kafaya falan değil..
birlikte tıp çalışmanın mümkün olmadığı durum. etkiyi denemek isteyen tıp öğrencisi alkolü almaya başlar, lakin bahsedilen sınavdan önce bitirip tekrar atmak gibi durumlar genelde tıbbiyede mümkün olmadığından alkole yalnızca kaygı giderici olarak sarılınır. lakin kısa dönem hafızayı baskıladığından ortalama saatte 30 sayfa/max olan hız ya yarıya düşer ya da hafızaya almadan geçilip gidilir. ek olarak bünyeye etkileri tam olarak bilindiğinden buna karşı çıkmak mümkün olmaz. hali hazırda bu etkiler damar genişletmek, tansiyonu düşürmek, kalp atışlarını yavaşlatmak, kısa dönemli ısı artışı, kas gevşemesi, dikkat dağınıklığı, konsantrasyon kaybı-odaklanma kusurudur ve işte bunları bile bile alkole sarılamaz tıp öğrencisi, çünkü karşı koyamaz tüm bunlara.. sarıldıysa sınavdan vaz geçmiştir genelde. (bkz: madur)