15 yıl kadar önce show tv' de yayınlanmış dizi. konu bulamadıkları için 2 dakikada bir 'sonra da çocukları da alır hepberaber köye döneriz' alt kültür sinyaliyle reyting kasmış, baymış, bıktırmış dizi.
Kitaplarındaki diyaloglar gayet samimiydi ben okuduğumda keyif almıştım açıkçası bir on sene olmustur. Ama filmlerini fazlasıyla sıkılarak izledim bu kadar kasıntılı oyunculuğu ve kasıntı oyuncu kadrosunu nasıl bir araya toplamışlar hayret ediyorum hala.
esas kızın, manitasının ben vampirim, itirafından sonra hiç şaşırmadığı garip film.
ben olsam he la bende batman'im, diye dalga geçerdim. eğer üstelerse kelimei şahadet getire getire tabana kuvvet kaçardım.
çok çok iyi bir eski tv dizisi. hikayesi ve karakterleri ve en önemlisi de oyuncuların kalitesi süperdi. neden biz bu boktan dizilere katlanıyoruz anlamak mümkün değil.
kenan imirzalıoğlu, uğur yücel, settar tanrıöğen, tuncel kurtiz, özkan uğur, cansu dere, sinem öztufan, ayça inci, zeynep beşerler, yeşim palandüz, olgun şimşek gibi olağanüstü bir cast'i bir araya getiren ve anlamlandırılamaz şekilde bir anda yayından kaldırılmış polisiye dizi.. şimdi esamesi okunmaması ilginçtir.! *
uğur yücel'in yerli yapımlarımız içerisinde polisiye denemelerinde ikinci sırayı alır. nitekim karanlıkta koşanlar son dönem dizi furyasında polisiye alanında yapılmış en önemli eserlerdendir. alacakaranlık, karanlıkta koşanlar'a göre popüler kültürün daha çok benimsemiş olduğu bir serüven olmuştur.
dizinin iki sezon yayınlanmıştır ya da biraz daha fazla. bu süreç zarfında kadrosunda uğur yücel, kenan imirzalıoğlu, olgun şimşek, engin günaydın, özkan uğur gibi devleri barındırmıştır. ve şuan internet veritabanımızda bu diziyle ilgili tek bir bölüm dahi yoktur.
sözlük yazarlarımızında ilgiyle takip ettikleri bir diziymiş hakkında girilen 4 ya da 5. entryi şuan okumaktasınız.
twilight orjinal isimli kitabın türkçe adı. şu aralar o kadar popüler olmuştur ki demir kututa set olarak bütün seri satılmaktadır. bütün d&r girişlerinde genç kızların alımına sunulmuş olup 90 ytl civarındadır. yeni nesilin popülerlikten de olsa kitap okumasına ön ayak olduğu için sevilesi bir eserdir.
kötülüğün simgesi haline gelmiş olan; gecenin en karanlık vakti.insanoğlu gece iyi göremediği ve görülmeyen şeylere karşı bir korku beslediği için olsa gerek.yoksa bazı canlılar için karanlık bir sığınak,bazıları için ise yemek vaktidir.