Adam üslup kaygısının yürüyen örneği. Resmen soğuk kahve ve sabah uykum kitaplarında edebiyat parçalayayım, biraz da dertli olsun aşklı falan yazayım derken ayarı kaçırıp saçmalamanın doruklarını yaşamış. Birbirinden alakasız iki cümleyi arka arkaya getirip, kendi çapında edebi yazdığını düşünüyor sanırım. Örnek vereyim: "-Sensizlik çok zor, ama duş almayı seviyorum." gerçekten bu tarz saçma sapan, okuyucuyu yoran cümleler var, ayrıca bu kitapları sakın ama sakın okumayın çünkü insana hiçbir şey katmıyor. Sadece aralarda belki bir iki tane altı çizilebilecek hoş cümleler var ki onlar için de değmez, harcadığınız zamana yazık.
o kadar çok övdüler ki kitabı, gittim hem soğuk kahveyi hem de sabah uykumu aldım.
soğuk kahvenin ilk 10 sayfasını okudum, sabah uykum'a hiç başlamadım bile.
onu okuyacağınıza gidin ayşegül tatildeyi okuyun.
koyacaksın aslında bu adamın imza gününe yaş sınırı,
bir bakacak salon bomboş.
sinirlendim yine.
vasatın da altında yazar. hiç utanmamış bir de kitap çıkarmış. yazılarında daldan dala atlama, saçmalama, çoğu zaman ise derin anlam kascam diye bariz kabız olduğunu görmek mümkündür. arada bir güzel cümleleri olduğu görülüyor, olması gerektiği gibi, ama 272 sayfalık bir kitapta yalnızca 25 cümleyi güzel kurabilmiş. twitter, facebook gibi sosyal medya fenomenlerinin yazar olmasından ne beklenirdi ki zaten. pucca halt mı etmiş? bir edebiyat fakültesi bitirmiş insanla, bilgisayar başında tweet kasan insan bir olur mu? toplama twitter gibi geliyor bana bu tiplerin yazıları. tek bildikleri de 4-5 kızla/erkekle beraber oldum, ama bir tanesi en iyisi, en güzeliydi, bık bık bık. sözlerinin iyisini de kötüsünü de paylaşırım o ayrı. eser yazıldıktan sonra halka aittir. neyse ki kitabına para saymadım.***
arkadaş birini eleştirince şu "önyargı önyargı önyargı" diyen andavallar nasıl da hemen ortaya çıkıyor.
tıpkı yağmur yağınca kadıköy'de bir anda ortaya çıkan şemsiyeci çocuklar gibisiniz amk.
kötü yazıyor amk zorla mı?
sabah uykum diye bir eseri var adamın.
bildiğin tweet yazıları adamın lan.
işi fb hesabında durum paylaşımlarıyla başlayan, daha sonra twitter da iş yapabileceğini anlayıp binlerce takipçiye sahip olan, tumblr da paylaştığı resimlerle öz güveni yerine gelen ve kitap yazmayı göze alan yazar. Başladığı zamanı bilirim ben gelen mesajlara alaycı cevap verip paylaşırdı. Eyy gidi.