O benim. 1 Şubat doğumluyum lise sona gidiyorum ,18 yaşında oluyorum. Misket , saklambaç, yerden yüksek, birdir bir, taso (pokemon) gibi oyunlar oynamış olan 90lardaki modayı yakalayan son jenerasyon biziz.
diger yazarlardan bir farklari olmayan yazarlardir. Onlar da digerleri gibi yazarlar. Ozgur dusunce diye kicimizi yirtiyoruz da neden mesele yasa gelince takiliyoruz? Kisi yazar olmayi basarabilmis istedigi basliga istedigi tanimi yapmis, dusuncelerini aktarmis ve yazar olmus. Eminim ki aralarinda zeka ve kultur seviyesi 80li yillarda doganlardan ustun olanlari vardir.
Ayrica 94lu yazarlar 3e degil 4e gitmektedirler. Aralarinda mezun olanlari bile vardir.
yapılan her genelleme gibi buda yanlış bir genelleme. bende 94 doğumluyum. çoğu şeyi bilmiyorum daha çok genç olduğum için ve benden büyüklerinde benden çok şey bilmesi beni rahatsız etmiyor yada benden küçüklerin benden az şey bilmesi. bir adam istediği gibi "seni chok sefiorum" yazabilir bu kimi ne kadar ilgilendirir? eğer bu adam aldığı oksijenin hakkını veriyorsa nasıl yazdığı kimseyi ilgilendirmez. kimse duygusallaşmıyormu?eğer ergenlikte bu tür duygular yaşamadıysanız ciddi sorunlarınız vardır. zira her insan mutlaka bu evreleri geçer. bu bir bebeüe bakıp bak gerizekalı nasılda emekliyor kalk yürüsene demek gibidir.
lise 3' e giden* ve içinde benimde bulunduğum sözlük yazarlarıdır. bu sene 17 yaşına basmışlardır.*
not: lise 2' ye giden 94 lüler ya geç başlamıştır okula* veya sınıfta 1 sene kalmışlardır bilginize.
94lu bir sözlük yazarı olarak konuşuyorum, kesinlikle güzel bir durum. kıvrak zekayı artırmayı sağlamak, kaliteli espri yapmak, kelime dağarcığınızı patlayana kadar genişletmek büyük avantajlar bence...
kültürlü oldukları için sözlükte yazan yazarlardır. facebook'la işleri yoktur (en azından benim)
bu da demektir ki facebook'a harcayacakları zamanı uludağ sözlüğü geliştirmekte ve ondan bilgi almakta kullanırlar. *