çok yanlıştır. çünkü hepimiz aşağıdaki yolu veya az biraz versiyonlarını yaşayıp mutlu olmalıyız...
18inde liseyi bitir...
22-23 bilemedin 24 yaşında üniversiteyi bitir...
askerden tırs 2 sene yüksek çak yada tırsa tırsa askere git...
askerden dönüp kalıcı bir iş bulup evlen...
milyarlarca insanın yaşadığı dünyada hepimiz otlayıp koyun mu olalım?
30-45 yaş arası hukuk fakültelerine kayıt olan insan sayısını gördükçe helal olsun dedirten azimdir.
gerçekten çalışanları çoğunlukla kazanmaktadırlar.
sınav sisteminin açıklığını bulmuş kişidir.30 olmasa da 25 lerinde hazırlanmak,beyin yaşının gelişmesi gibi etkenleri arkasına alarak noktayı koymak . (bkz: 1.sınıfda tıptakilerin çoğu 25 üzeri)
geçmişe bir sünger çekmiş, geleceğe yepyeni bir sayfa açmaya çalışan kişidir.
üniversitelerde artık uztmaları oynayan, azami süre sonu sınavlarına gire çıka bitap düşmüş veya okulu bitiremeyeceğini bile bile çıkarılan aflardan atıldığı veya bıraktığı okula geri dönerek hayatını iyice düğümlemiş kişilerden(herkes için değil ama istisnalar kaideyi bozmaz) daha hayırlı iş yapan kimsedir.
mükemmel bir şeydir. çünkü insan okuduğu müddetçe genç kalır.
efendim ben bu sene üniversite sınavına girdim. gittiğim dersanedeki sınıfımızda biri 36, diğeri de sanırsam 32-34 yaşlarında iki tane ablamız vardı. içlerinden biri biyoloji öğretmeniydi, diğeri de istanbul uluslararası ilişkiler mezunuydu. iki kardeşti bunlar. hukuğu hedeflemişler, gelmişler dersaneye. soruyorum, hanginizde var lan bunu yapacak göt?
31 yaşındayım ve 2017 ygs'ye hazırlanmaya başladım. i Konuları 10 sene öncesinden daha iyi anlıyorum. Dil okumak hep hayalimdi ama malesef lisedeki bölümüm dil degildi. ingilizcem iyidirfena degildir. 7 senedir taşeron işçisiyim ve şartlar gittikce kötüleşiyor. Bayagı da param var ve ayrıca dedelerden gelme çok iyi maddi olanaklar da var ama evlenmeden bana bişey kalmıyor, tek şart evlenmek * . Sonuca gelirsek seneye 32 yaşında çok bilinmeyen bi dil bölümünde okuyup çizgimi ona göre çizmeyi planlıyorum. Okumanın yaşı yoktur derler.