bugün

türkiye basketbol ligi 2009-10 sezonu final serisinin 4. maçı. seride 2-1 önde olan fenerbahçe ülker'in ev sahipliğinde saat 20:00'de başlayacaktır.
An itibarıyla başlamış ancak yağmur nedeniyle cortlayan digiturk sayesinde izlenemeyen maçtır. 2-1 fenerbahce üstünlüğü var
ilk yarısı 42-32 efes pilsen lehine tamamlanmıştır.
izleyememek ve heyecandan ölmek işte hepsi bu.
ergin ataman' ın sonunda yenilgiye ne gibi bir bahane bulacağını merak ettiğim maç.
fenerbahçe ülker'in 18 sayı geriden gelerek 85-79 kazandığı ve nba takımlarına nazire edercesine müthiş bir comeback yaparak kazandığı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attığı karşılaşmadır.
(#8172392)
seride 3-1 fenerbahçe ülker üstünlüğü olmuş, güzel olmuştur.
fenerbahcemin turkiye'nin en buyugu oldugunu gostermesi icin bir bucuk periyodun yettigi mac.

zoraki edit:
(bkz: seri eksi oylamanin gercekleri degistirmemesi)
(bkz: psikolojik bir sorun olarak renk degistirme)
doping alsana doping alsana ergin ataman doping alsana ! ayhan şahenk'te kutlamak kötü olacak şampiyonluğu.dopingleri az gelmiş bu sefer.
müthiş bir inanç ve müthiş bir geri dönüş. yıllarca unutulmayacak olan bir maç oldu. fenerbahçe ülker düştüğü yerden kalkmasını bildi ve sezon başında ben dahil bu takıma inanmayan herkese inat maçı kazandı. sezon başından beri herkes fenerbahçe'nin finalde efes karşısında dağılacağını söylüyordu. ama bu takım herkese inat şampiyonluğa koşuyor...

helal olsun...
emir preldziç'in son çeyrekte seriye bağlayıp fenerbahçe'yi ayaklandırdığı maç. arada sırada diğer büyük klüplerden herhangi biride play offa kalsa bu tip başlıklar entry dolsa.
fenerbahçe ülker in kazandığı maçtır. **bu galibiyet bukalemunlara yaramamış gene dilleri dışarda bekliyorlardı efesin galibiyetini ama gene olmadı.göremiyoruz kendilerini.neyse artık bir daha ki maça saklasınlar kendilerini efesin taşaklarını avuçlamaya devam. *
fenerbahçe ülkerin 17 sayı (37-54) geriden gelip kazandığı ve şampiyonluk kupasının bir kulbunu tuttuğu maç olmuştur. maçın çeyrekleri: 17-19, 15-23, 22-20 ve 31-17 bitmiştir.