bugün

sana söz! belediyeleride kaybedeceğiz! K.K
ilçe ve il ayrı olur umarım çünkü ablam ilçede akp'ye verecekmiş. ablam imamoğlu'nun kazanamayacağını düşünüyor. bence imamoğlu'nun yeni kütüphane yapması çok iyi oldu.
oy atmayacağım seçimler ama imamoğlu'na hizmetleri için minnettarım. imamoğlu zaten karşılıksız bu işi yaptı ve maaşını da cebine götürdü.
izmir, trakya, muğla, aydın chp'de kalır.
istanbul'da hdp'nin, ankara'da iyi parti'nin aday çıkarması sonucu akp lehine değiştirir.
istanbul'da iyi parti'nin, ankara'da hdp'nin sonucu etkileyebileceğini düşünmüyorum.

adana iyi parti ve hdp aday çıkarırsa mhp kazanır, mersin chp'de kalır.
antalya'da iyi parti aday çıkarırsa akp kazanır.

manisa'da chp aday çıkarırsa mhp kazanır

partiden ziyade adaylara oy vereceğim;
kozan'da ak parti'nin adayı muhtemelen kazım özgan olacak, ona oy vermeyi düşünüyorum.
adana'da ise chp'den zeydan karalar diyecektim ama 900-1000 lira servis ücreti gibi saçmalıklar ve mersin'deki yolları gördükten sonra vermemeye karar verdim. mhp güçlü bir aday çıkarırsa düşünürüm, yoksa iyi parti adayına odaklanırım.
Eğer imamoğlu bi' kez daha kazanırsa; o vakit Ak-itlerin kudurma katsayısı çarpanı 5x filan olur gibime geliyor. Millet ittifakı kazansa da zati çalıştırmamak ve karalamak adına kıçlarını yırtacaklarından, kaybetmiş ya da kazanmış, çok şey değişmeyecektir.
Kk başını alsın.
ankara ve yenimahalle'de deva partisi adaylarına oy vereceğim seçim. kazanamayacaklarını biliyorum, maksat safımız belli olsun. zaten cehap büyük bir hezimete uğrayacak. bu iki yerde ak parti adaylarının kazanacağını düşünüyorum.
iktidarın daha da kazanmasıdır...
kılıçdaroğlu bu sefer çok farklı geliyormuş, kesin alacağız diyor ama böyle giderse chp anca babayı alacak gibi görünüyor *
Zafer partisi aday sunarsa o partiye oy veririm
Diğerleri beş para etmez.
tarikatçı köpekler için vatanı, milleti tehlikeye atacak kritik bir hata yapıldı. yine son ana kadar hangi taraf daha rezil yarışına döndü iş. sözde muhalefete rahatça tepki de veremiyoruz.
Büyükşehirleri ak parti geri alacak. CHP'nin başında o mal olduğu sürece o parti kaybetmeye mahkum!
kafir cine katılıyorum. iyi parti vediği emeğin hakkını alamadığını düşünüyor, milletvekili seçimi geçti belediyecilikte artık ihale bile alamıyorlar sanırım.

akp izmirde aday çıkarmayıp iyi partinin adayını desteklerse üç büyük şehir de chp den çıkabilir. chp nin kılıçdaroğlundan kurtuluşu için böyle bir şey elzem başka türlü yine kazandık diyecektir.
Kılıçdaroğlu devam ederse 81 ilden izmir dahil hiçbir yeri chp alamaz.

Adana’da zeydan karalar’ın kendine bile söyledim.

“ Seni seviyoruz ama bu adam gitmezse oy vermeyeceğiz” dedim.
ben genel seçimlerde oy vermem ama yerel seçim olduğu için imamoğlu'na oy veririm. ilçe belediyede akp'ye oy veririm hizmet yaptığı için.
bu sefer hiçbirine oy vermeyi düşünmüyorum. bizim yakada iett seferleri iptal ediliyor oysaki anadolu yakasında otobüsler, metrolar çatır çatır çalışıyor.
görsel
ben bu seçimde oy vermeyi düşünmüyorum. zaten bu yerel seçim yani genel olsa zaten hiç vermezdim oy da imamoğlu bizim 97b'leri kaldırdı. yerine mk97 koydu. oysaki 97b'ler daha iyiydi ama mk97 de iyi yine de. sırf apolitik olduğum için bile bu sefer chp'ye benden oy yok ama akp'ye de oy yok. hani günümüzdeki chp kötü diyorsunuz ya madem öyle ben de oy vermem ve bir öyle bir böyle davranan insanları da hiç sevmem. dürüst insan severim. mk97'ye binmek için incirli'den aktarma yapmam gerekiyor ya da bahçelievler metrobüs durağının oradan eve yürümem gerekiyor 1 km. ataköy geçit'te insem yokuş çıkmam gerekir.
Umrumda değil, adanaya kim gelirse gelsin salağa yatıyor. Zaten kimseye ve partilere oy vermiyorum.
izmir hariç tüm büyükşehirler akp'ye geçecek.

chp bu seçimi aslında kk aday olduğu gün kaybetmişti. şimdi özgür özel denen kişi gelip bunu tescilledi. iyi parti ile ittifak yapılsa bile bir sonuç elde edilemez. iyi parti de fena cortlayarak tarih sahnesinden silindi.

muhalefet parça pinçik durumda olduğu yetmezmiş gibi belediye başkanları da yıpranık. ekrem imamoğlu cumhurbaşkanlığı adaylığından döndü. mansur yavaş bekleneni veremedi. tunç soyer desen artık onu izmirliler bile kendi haline bıraktı. antalya'daki muhittin amcadan da memnun olan yok.

anlayacağınız bu seçimi tayyip tereyağından kıl çeker gibi alacak. kazanması için hiçbir sebep yok. hatta akp'den tiksinme derecesinde bir %48 var ama mevcut muhalefetin kapasitesi siyaseti kaldırmıyor. siyasetçi olmaması gereken insanlar kendilerini siyasi kurtarıcı olarak görüyorlar.

sen 11 seçim yenilmiş kemal kılıçdaroğlu.. sen nasıl kendini aday yaptırdın? düşündükçe elim ayağım titriyor. bu ne cesaret.. bu ne hayalbazlık böyle. o zaman kaybet bakalımmm.

not: özgür özel'in chp'sine oy verecek chpli kendi atatürkçülüğünü sorguladıktan sonra hdpli olduğunu kabul etmeli.
Seçim öncesi reis faizleri düşürüp faiz lobisine darbeyi indirecek inşallah.
deva partisi'nin büyük bir sükse yapacağı, haritada en az bir mavi il göreceğimiz seçimler olacaktır.
Çeşit çeşit isimlerden mesaj gelmeye başladı . Denizli, adana,Mersin, Niğde, antalya adayları mesaj yağmuruna tutuyor. iyi ki bir süre ikamet ettik oralarda.
Kişisel bilgilerin gizliliği denen meret Türkiye'de işlemiyor.
Zafer partisi dışında hiçbir partiye oy vermem..
Geliyor gelmekte olan.
iddia ediyorum depremden en çok etkilenen illerde özellikle maraş, adıyaman, malatya'da büyük oranda akp kazanacak belediyeleri.