bugün

Nihayet açıklanmış olan sonuçlardır.
Yerleşerek, geleceğine en büyük ivmeyi kazandıran herkese tebrikler.
Umarım, salt çanta, kitap hamallığı yaparak değil, kendinize birçok değeri ve özelliği katarak mezun olabilecek bilinciniz ve enerjiniz olur.

Yerleşemeyenler için ise, bunun dünyanın sonu olmadığını, evren size gösterecek, merak etmeyin. Gene de pes etmeyin elbette.

Kendine, özellik, anlam, fark katamayan birçok üniversiteli olduğu halde, sınırlı eğitimiyle, dudak uçuklatan, takdire şayan nice insanlar vardır.
Unutmayın!
Erzurum Atatürk üniversitesi ingilizce öğretmenliği kazandım. Bilgisi olan yazar arkadaşlarım yeşillendirirse güzel olur.
Istanbula tasiniyorum. Cok mutluyum Allah a sukurler olsun ki.
Beni Marmara üniversitesi hukuk fakültesi bölümüne yerleştiren tercih sonuçlarıdır. Allah'a bin şükür.
Şaka bir yana istediği yeri kazananlara ve yeni bir okula başlayacak olanların heyecanlarına bakınca seviniyorum ama bir o kadar da içim cız ediyor.

2012'de bu heyecanı ben de yaşadım. Hemen hemen hepinizin hayal ettiği bir okuldayım ama sonrasında yaşadıklarım tam anlamıyla bir kabustu.
Şimdi ise atılmamak için hayvan gibi ders çalışmam lazım 3 sene boyunca. Evet, 2012'de başladım ama hala 2'deyim.

Gözünüzü seveyim okulu uzatmayın. Yatın, eğlenin diyenlerin hepsi it kopuk valla. Aldanmayın kimseye. Üniversiteyi kişisel gelişiminizin en önemli adımı olarak görüp kendinizi olabildiğince geliştirin. ingilizce dışında bir dil öğrenin, mutlaka bir sportif faaliyet ya da toplulukta/kulüpte yer alın. Geleceğinizi şekillendirecek mesleki topluluklarda yer alın vb..

Ortalama kasmaya gerek yok ama bana kalırsa 2.50 nin Altına asla düşmeyin. Aksi durum her şekilde başınıza bela açar. Özellikle iyi okullarda.

Sorunuz olursa gelin yardım edeyim.
ege üniversitesi tekstil mühendisliğini kazanan garibanlar ile balıkesir üniversitesi ingilizce öğretmenliğini kazanan kısmen şanslı insanlar mesaj atabilir. ilk yazdığım bölümdeki arkadaşlar mümkünse hemen yeniden ygs ve lys çalışmaya başlayın derim.
Gelmez diye üstte yazdığım tercihimdir napalım vardır bi hayır.
Yav ne kadar çok ege üniyi kazanan varmış be. Sorusu olan sorabilir ege ü. hakkında, elimizden geldiği kadarda yardım ederiz yani. Bizim de az anamız ağlamadı zamanında bilirim ilk yıl sıkıntılarını hele kyk da çıkmadıysa hep sıkıntı.
istanbul hukuk kazandığım sonuçlardır

mutlu olmakla beraber ulan nasıl bitcek bu 4 yıl deyip içten içe sıçtığımı hissettiğim sonuçlar aynı zamanda...
Gençler!!! Gelecek sizin eseriniz olacaktır...
Karadeniz Teknik Üniversitesi kazanan arkadaşların sormak istediği varsa yeşillendirebilir.
mehmet akif ersoy üni.- ingilizce öğretmenliği kazandım. var mı kazanan.. tanisalim.
Bahçeşehirden ben çektim sen çekme dedim yeğene. Kız yine de gitmiş yazmış çıktı lan.

Hayırlısı olsun diyerek +35 yaş üstü akrabalara bağlayacağım.
Izmirde mühendislik kazanan varsa vay haline olan sonuçlardır.
Bilgisayar mühendislerinin elinden tutup abilik yapabilirim.
kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlarıma da henüz kaybedilen bir şey olmadığını tekrar çalışmak suretiyle daha iyi neticeler alınabileceğini söylemek suretiyle kendilerini teselli etmeye çalışıyorum.

ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesini kazanmış olan arkadaşlarım var ise kendilerini özellikle tebrik ediyorum yapmış oldukları çok doğru tercih hasebiyle ve öğrenmek istedikleri bir husus olursa mutlak surette tarafıma ulaşsınlar. gerekli malumatlar verilecektir.

sosyoloji, psikoloji, tarih, coğrafya, arkeoloji, su ürünleri vs. gibi bölümlere yerleşen arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum zira okul bittikten sonra işleri ziyadesiyle zor olacak en azından üniversite hayatınızı en güzel şekilde yaşayın.
Marmara üniversitesi gazetecilik bölümüne yerleştiğim sonuçlardır.
Bilecik şeyh edebali üniversitesini kazanan varsa yardımcı olabilirim.
Çanakkale onsekiz marti kazanan yok mu hic koca sozlukte ?
En az 10 tane üniversite görmüş ve bunların içinde sizin yargılarınıza göre en iyisi ve kötüsünüde görmüş biri olarak söyleyebilirim ki üniversitenin içinde ne varsa gram önemi yok, öğrencinin iyisi ve kötüsü var diğerleri teferruat bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Ayrıca Bilecik şeyh edebali üniversitesini kötüleyen arkadaşta gelsin bide bana kötülesin.
evet siz de üniversiteye 25 yaşında başladınız. siz de 18 yaşında başlıyorsunuz ve 22 yaşında bitiyorsunuz. böyle diyenler herhalde 5 sene uzatanlar. yaşlandınız kabul edin.
oley be odtü tıp.
seramık tasarım kazananlar dm.