bugün

Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Bu sene aykut kocaman'ın kurbanı olduk. Şu zihniyetle şampiyon olunmaz. Kayseri'ye attığımız 5 gol gözleri boyamasın. Adam maç 0-4'ken bile 4-6-0'a döndü.
Götleri açıkta kalmış bunların.
eyyamcı hakem +20 verse, fifa +15 puan verse, gs, bjk ve başakşehir (moruq rakipler zor taam mı maç kaybetcek bunlar hep yapay puanlar) olursa gerçekleşecek durumdur.

Yani 2017 2018 sezonu şampiyonu fenesadfsafsd olmuyor..
Zor maçımız kalmadı şampiyon olmasak bile geri kalan bütün maçlarımızı kazanalım o bütün fenerbahçe taraftarına yeter. Kaldı ki büyük maçlarımızın tamamını atlattık kıytırık takımlar kaldı gerekirse o sahada sakatlanın ama kalan maçların hepsini kazanın neden o sene bu sene olamasın ki..
Çok zor gözüküyor ama umudumuz var tabi.

Kimse şampiyon olmayacağız demez.
Hayallerle yaşiyor bazi ibneler.
görsel
Allah kahretsin böyle futbolu..

Çok zor hatta imkansız.. fenerbahçe o kadar çok fırsat tepti ki...

Şu karabük maçındaki kadro keşke akhisar maçları(3 maçta da)nda sahada olsaydı keşke.. bu sene şampiyon olamadıysak tek sebebi aykut kocamanın korkak futbol mantığı..
son maçta şampiyonluğu vermek mallığı ezikbahçe'ye yakışır. fatih terim'in olduğu yerde böyle bir şey hayal ürünü bile olmaz. siz gidin basket oynayın.
tarihin görüp görebileceği en loser takımının son maçta şampiyonluğu almasını beklemek nasıl bir hayal gücüdür (bkz: hayallerde)
Biz fenerbahçelilerin en az 3 kere yaşadığı son maçta kaçan şampiyonluğun bu sene son maçta gelecek olması durumudur. Fenerbahçe dışında son maçta şampiyonluk kaçıracakların neler yapacağını merakla bekliyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.
Keşke ama çok zor.
fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği o iki yıl da son maçını kazanması gerekiyordu. galatasaray içinse durum böyle değil, beraberlik yetiyor. hem olasılık daha düşük hem de stresi daha düşük. dolayısıyla o iş zor.
galatasaray yenilcek başakşehir yenilcek fener şampiyon olcak oyle mi
yaw he he.