bu tür başlıkların sadece tüketim toplumlarında ve gelişmekte olan ülkelerde açılması gerektiği hissiyatını hatırlatan ve bunu bir ihtiyac gibi önümüze sunan entry'dir..
(bkz: biri bana mı seslendi)
televizyon gereksizdir. yapmışız 14 sene önce bi hata almışız tv yi. aynı hatayı daha çok para vererek iki kere yapmanın alemi yoktur.
aynı zamanda mutfakta doğal gaz değil mutfak tüpü kullanır, arabası tüplüdür, tüp bebekle çocuk sahibi olmuştur, elinin altında herzaman bir yangın tüpü olmuştur.
37 ekran grundig ile katıldığım fakir ama gururlu kitledir. Hatta renkli olmasına rağmen, renk ayarlarını kapatıp siyah beyaz izliyorum, fakirliğim iyice ortaya çıksın diye.
Şahsımca ayıplanmayacak olaydır. Belki taksitle alacak dahi parası yok. Bunu bir ihtiyaçmış gibi yansıtmamak gerekir. Ve, unutmamalı ki özel platform uydular olmadığı sürece iki televizyonunda gösterdiği aynı şeydir. Karasal yayının dahi uydudan farkı yoktur. Zaten bilindik kanalların dışındaki diğer kanallar ya tanıtım ya da halay kanallarıdır. Bu düşünceler hep batının oyunları.
insanları Küçük Düşürme Kardeşim. Bu Dünyanın Malı Bu Dünyada Kalır. Öbür Dünyada Sana Niye Senin Tüplü Televizyonun Var Diye Sormuyacaklar.
Sen Kendin için Şunu Düşün Kardeşim Bugün ALLAH (cc) için Ne Yaptın?
Böylede geri zekalı bir neslimiz var işte yok fakirmiş, yok öğrenciymiş sizin sayenizde ülkemizde gelecek oldu bilmece. Atalarının nerden geldiğini bilmeyen embesil mahluklar. Tüplü televizyonmuş ta lcd televizyonmuş. Lan sorun bakalım annenize babanıza çocukluklarında evlerinde varmıymış televizyon. Elinizdekilerin kıymetini bilin. ikiside aynı işlevi görüyor. Görmemişliğin lüzumu yok. Söylediklerim tamamen çağdışı olan arkadaşlara bazı insanlar üstüne alınmasın.
Bircok lcd tvden daha guzel gosteriyor tupluler. Yanlis bilmiyorsam response hizlari daha yuksek, frameler karismiyor. Tabii koca kasasi var sonucta olsun o kadar... Ve fakirsek tek suclusu biz degiliz. O zenginler cal gulum yandan yandan yapa yapa...
okuduğum kitaplardan öğrendiğim şeylerden biri de kapitalizm'in kendi robotumsu savaşçılarını yaratmasıdır şöyle ki kapitalizm insanlarını bencil, kıskanç, çıkarcı, rekabetçi olarak tanımlar yani rekabetçi olan kapitalizm insanı rekabet için en son çıkan şeyleri takip eder ve o en son çıkan ürünleri almak istemektedir bu durumda kapitalizm'in daha çok güçlenmesini sağlamaktadır bu da kapitalizm'in kendi savaşçısını üretmesine örnektir. bu durumda başlığı açan yazarımız kapitalizm'in yarattığı tipik bencil, kıskanç, çıkarcı, rekabetçi ve robotumsu kapitalizm insanıdır. bu yazar bir kaç sene içinde 20.. yılında hala 3d televizyon kullanmayan fakir gibi başlık açabilir dikkatli olunmalıdır.
bir de tüketici teorisi varki ne siz sorun ne ben anlatayım.