''köylü'' kelimesini küçümseme aracı olarak kullanan apartman çocuğu veya office insanı, odasında ''köylü'' kelimesi içeren entriler girerken salonda ki annesi veya eşi yemeğe çağırır, marjinal yazar arkadaşımız sofraya oturur ama farkedemez ki o masadakilerin yarısından fazlası köylünün dokunmatik telefon kullanamayan ellerinden geçmiştir. köylü istese belki dokunmatik tel kullanır kullanıyordur da, ama marjinallerimiz patlıcanı ağaçta , havucu fabrikada üretilir sanıp mikroplu diye toprağa temas edemez.
tüketerek insan olduğunu sanan şehirli tarafından eleştirilen köylü. beynin kendine ait cümle bile üretemezken sadece tüketebilirsin.
dokun şimdi telefonuna, elle onu ve rahatla...
aaa ben!! sarıkızla herkese selam ederim.
hiç öyle dokunmatik telefon kullanamıyorum, sevmiyorum demeyeceğim.
sebep: param yok. param olduğu zaman iphone alacağım ve pembe kap kullanıcam, çünkü para bende olacak.
bir de bu sene yağmur bol oldumuydu geyfimize değcek yok.
dokunmatik telefon kullanmak istemiyordur. arkadaş köylü insanları neden küçümsüyorsunki. önceden şehirler mi vardı herkes köylerde yaşıyordu. (bkz: köylü milletin efendisidir)
çoğu toprak zanaatıyla geçinen köylülerin, yaşam koşulları gereği irileşen ve nasırlaşan parmaklarının mantıken dokunmatik telefon kullanamayacağını bilmeyen trol söylemi.
köylü tabiri bence çok yanlıştır. annelerimiz babalarımız ( ort. 45-65 yaş aralığındaki insanlar ) hala tuşlu telefon kullanıyorlar onların herkes gibi teknolojiyle çok fazla ilgileri yok. bunu gayet normal karşılamak lazım. ayrıca kimseyi köylü olarak aşağılamamak gerekiyor.
göbekli fabrika patronlarının çoğunda tuşlu telefonlar bulunmaktadır. iki telefon kullanırlar biri tuşlu biri dokunmatik biri hava atmak için biri kullanmak için.