üniversiteden sonra siktir olup gidicem. türk vatandaşlığından çıkıp isviçre, ingiltere, ispanya gibi ülkelerin vatandaşlığı için başvurucam. üniversite sonrası eğitime orda devam edicem. hem avrupadaki eğitim imkanları, hayat standartı vs.. orada evlenirim falan. on numara! bu ülke de mahvolmaya mahkumdur. 9 senede adam olmayan bir ülke daha adam olmaz.
"genel seçim sonuçlarının hemen ardından sırasıyla aziz nesin, nietzsche ve neyzen tefik'ten aforizmalar paylaşan gencin yeterli ilgiyi görmemesi sonucu yüz kaslarında meydana gelen kısmi felcin kalıcı olduğu açıklandı."
"Genel seçim sonuçlarının ardından günboyu sessizliğini koruyan f. k. sabahın erken saatlerinde yazdığı iletisiyle yüreklere su serpti: bunlara her şey müstehak!"
"seçimlerinin ardından ülkeyi terkedeceğine dair beyanlarda bulunan ş. k. 2011'de de aynı performansını yineleyerek 9 yıllık bir istikrar grafiği yakalamış oldu."
izmirliler gavur, hopalılar eşkiya, öğrenciler beyinsiz, galatasaraylılar geri zekalı, tekel işçileri provokatör, bakkallar gereksiz, eczacılar sahtekar, aleviler ehli sünnet dışı sapık mezhep, hayır diyenler darbeci, şehitler kelle, örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, dekolteliler tecavüz hak eder...'' oy verirken bunları unutma türkiye !
YSK'nın (yüksek seçim kurulu) bazı yenilikler getirdiği seçimdir. "Sonuçlar ne olacak?" vs. tartışmasının tamamen dışında, ilk kez YSK'nın biraz olsun Avrupa'daki seçimleri teçhizat anlamında örnek alabildiği görülmüştür. En azından benim oy kullandığım üsküdar'daki atatürk ilköğretimokulu'nda öyleydi. Kabinler geçmişteki seçimlerden çok farklı olarak daha modern, eli yüzü düzgündü ve daha sağlıklı oy verebilmek için uygundu. YSK amblemli yeni kabin perdeleri, oy pusulasındaki partilerin amblemlerinin renkjli olması, şeffaf sandıkların kullanıma sokulması, belli olup olmadığı endişesine kapğıldığınız mühürler yerine kaşe tipi "evet" yazılarının kullanılması gibi seçim gününde işleyecek sürecin daha sağlıklı işlemesi için yapılan bu yeni girişimler, dünya seçmeni için küçük ve sıradan ama Türk seçmeni için büyük bir adımdır ne yazık ki! Bunu kabul etmek gerekmektedir.
ihsas-ı rey konusunda : Ak Parti'den DSP'ye gönülleri kalmasın diye hepsine "evet" basıp geldim, Türkiye'deki seçmenleri böyle bir tercih yapmak zorunda bırakan ve bu tercihinin bile barajı aşan partilere yarar sağlamasına yol açan seçim sistemi sakatlığı utansın, ben değil!
Gönül isterdi ki bu seçimi herkese kart, kömür veya para veren partilerden birinin yerine, vergiyi hep vatandaştan almak yerine zenginden de vergi almanın formülünü söyleyebilen parti kazansın. Ama nafile düzen boza bilecek babayiğit yok bu ülkede.