bugün

an itibariyle şimdiye kadar ki en heyecanlı, çekişmeli geçen türkiye gp si. son bir kaç tur yağmurda yağarsa tarihe geçecek gp lerden biri olabilir.
okay karacan'ın çığlıklarıyla kafamı kaldırmamla, vettel'in yaptığı mallığı görmem bir oldu.

arkadaş o nasıl bir hamledir? illa geçmek istiyorsan daha 20 tur vardı, farkı o raddeye kadar indirmişsin zaten sonraki turlarda yeni bir geçiş şansı yakalayamayacaksan zatne haketmiyorsun.

he yani ya hep ya hiç dediği adam da kendi takım arkadaşı.

not : al şimdi de mclaren'ler birbirine girerse şaşırmam.
gidildiğinde, sıkıcılıkta 2010 bahreyn gp'sini aratmayan yarış, gidilmediğinde monaco gp'sine döndü. şansıma tüküreyim.
iki redbull'un birbirini biçtiği ve şimdi de iki mclaren'in birbirlerini geçip durduğu, bir yandan da ufak ufak yağmur damlalarının pist üzerine düştüğü sezonun en iyi yarışı.
mclarenlerin tokuşturabilitesi yüksek olan yarış.
okay karacan'ın ntv günlerine selam çaktığı yarış. müthiş heyecanlı ve coşkulu anlatıyor.
alonso'nun petrov'u deyim yerindeyse "biçtiği" yarış.
malum kazada, webber de yarış dışı kalsaydı nolurdu diye düşünceler aldı. koskoca 2 şampiyonluk adayı saç saça baş başa girerlerdi. allah ne verdiyse. vettel yatsın kalksın buna dua etsin.
alonso'nun gider ayak yine balonsoluğunu yaptığı yarış.
mclaren in ham-but dublesi yaptığı yarış. webber 3. oldu. iyi ki gidemedik yarışa adamlar duble yaptı böyle şansın ben...
vettel in inanılmaz acemilik abidesi hatası hem kendini hem webber i zor duruma düşürmüş, kendini yarış dışına webberi de üçüncülüğe mahkum etmiştir. fırsattan istifade ilk iki sırayı alarak hem takipçilerini sevindiren, hem de nicole u zıp zıp zıplatan hamilton ve button a tebriklerimi sunarım. darısı massa mın ve bay asık surat alonso nun başına.
genel hatlarıyla iyi bir yarış oldu. Yağmur yağsa daha iyi bir yarış izleyebilirdik.
vettel gençliğinin verdiği hırsın kurbanı olmuştur. bir süre webberle karşılaşmasa iyi olur onun açısından.
michael schumacher'in sezonun en iyi derecesini aldığı yarış. artık 4 den de üst şeyler bekliyoruz. *
vettel-webber kazasıyla f1 tarihindeki yerini almıştır.
6. virajdan çıkıp 7i viraja inen düzlükte bulunan 15. kulede mavi bayrak hakemi olarak görev yaptığım ve inanılmaz bir mücadeleye, bunun yanı sıra şaşırtıcı bir sonuca sahip olan yarış.
5. virajdan çıkıp 6. viraja giden yolda tatlı sert bayırda kasis olarak görev yaptığım inanılmaz bir zevk aldığım bunun yanı sıras şaşırtıcı bir seksapaliteye sahip yarış.
*