bugün

ligin ilk yarısını lider bitirince şampiyon olunduğunu sanan yazar söylemidir. herşey 2011'de belli olacaktır. ama öyle gözüküyor ki büyük bir aksilik olmadığı müddetçe trabzonspor şampiyon olacak gibi gözüküyor.
mümkün olmayandır. çünkü şampiyon 2011 de belli olacaktır.

(bkz: tespit sıçtım bez getirin)
mümkün değildir.2010 yılının şampiyonu bursaspor dur.ama 2011 in şampiyonu evet trabzonspor olacaktır.
(bkz: trabzonspor un seneye şl de toplayacağı puan)
sezonun ikinci yarısında deplasmanda fenerbahçe, beşiktaş ve galatasaray ile, kendi sahasında ise bursaspor la karşılaşacak trabzonspor için fazlaca iddialı bir öngörüdür. bana göre de şu anki futbol kalitesi ve inancı ile ts diğer rakiplerine göre ciddi bir avantaja sahiptir ancak köprünün altından daha çok sular akacaktır.
(bkz: bu sene şampiyon bir kez daha anadolu dan)
trabzonspor büyük maçları dış sahada daha iyi oynamakta olduğundan ikinci yarıda fb, gs ve bjk maçlarının deplasmanda oynanacak olması trabzonspor için çok mesele olmayacaktır.

diğer taraftan unutulmamalıdır ki, trabzonspor ligin ikinci yarısında ligin dişli ekiplerinden bursaspor, kayserispor ve gaziantepspor'la da kendi sahasında oynayacaktır. bu da önemli bir avantaj.
(bkz: spor toto süper lig 2010 2011 sezonu)
2010 diye bi sezon mu var benim bilmediğim?
2010 şampiyonu daha belli olmadığı halde oldu zanneden geç şarj eden laz zekasıdır.
şampiyonluğu içine doğdu, tamam da açık ara derken? bu kadar da insanın içine doğar mı yahu dedirten beyanat.
17 aralık 2010 trabzonspor kdç karabükspor maçında gelen galibiyet ve ilk devre sonunda toplanan 42 puanla artık trabzonspor'un birçok rakibi tarafından da kabul edilen gerçekliktir.
açık ara değil belki ama bana göre erken şampiyonluğu ilan edecek takımdır, daha sonra malum verilecek puanlar falan. ancak şunu hemen belirteyim en büyük ve ciddi rakip bursaspor dur.
(bkz: dereyi görmeden paçayı sıvamak)
helal olsun Trabzonuma memlekettekyken her maçına giderdim.En büyük Trabzonspor.
güncel Önemli Başlıklar