bugün

Bunu diyen zat, yunan galibiyeti hasreti çeken bir adidir.

Ben milli tarihçiyim ayağına yatıp yurdun işgaline hasret kalmakta anca içimizdeki hainlerde vardır.
bir yunan tohumu orospu evladı beyanıdır.

açık ve net.
görsel
he amk. kendiliğinden çekildi. verilen onca can, insanların bunca uğraşı da boşunaydı. siz dinle kafayı yemişsiniz, ülkeyi de çukura götürmeye çalışıyorsunuz.
(bkz: mal beyanı)

özellikle öncesi ve sonrasındaki ifadelerle birlikte ele alındığında türkiye cumhuriyeti devleti'ne hakaret ve küçük düşürme amacı taşıdığı apaçık ortada.

osmanlı'ya 7 düvel darbe yaparken sesi çıkmayıp, işgale ortak olan onun bunun çocukları, cumhuriyetimizi darbe olarak niteliyorsa bu ülkeden siktirolup gidebilir. hatta çok memnun oluruz.

aynı mal zihniyet, açıklamanın ortaya çıkmasından sonra (bkz: kimse sözlerimi çarpıtmasın) diyerek yine mağdur olmuştur.
bağımzıslık mücadelesini, darbe ile açıklayan, cumhuriyeti darbe ile kuruldu sanan, damızlık sığır beyanı. bakıyoruz; tabii ki akp li söylemi...
türk ceza kanunu 301. maddesi ( Devletin Egemenlik Alametlerine ve Organlarının Saygınlığına Karşı Suçlar )..

türk ceza kanunu 209. maddesi ( cumhurbaşkanına hakaret suçu )..

5816 nolu Atatürk Aleyhine işlenen Suçlar Hakkında Kanun ile,

( Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır )..

( Birinci maddede yazılı suçlar, iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumî veya umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunulacak ceza yarı nispetinde artırılır. Birinci maddenin ikinci fikrasında yazılı suçlar zor kullanılarak işlenir veya bu suretle işlenmesine teşebbüs olunursa verilecek ceza bir misli artırılır )..

esenyurt belediyesine en yakın cumhuriyet başsavcısını görev çağırıyorum..
Adamlar ne senaryolar yazmış ya. Bütün ülkerler çekilmiş öyle mi? Buna inanıyorsun yani. Oku bakiyim burayı.... beyinsiz....
Buna "ifade özgürlüğü" diyenler var. Gerçek ifade özürlüğü bu değil, bilin.
Çıkıp TC tarihinden bahsettim diyen akp'li beyanı, bizde yedik.
darbe yapıp mı kurdular shjdwjjdjwjdjwiidwkdke bi siktiriniz gidiniz beyefendi...
Memleket bu arap kültürü eziklerinden temizlenmeli. Başka türlü düze çıkamayacağız, bu anlaşıldı.

Dünya milletleri el birliği yapmış marsa koloni kurmaya gidiyor, bizim gericiler hala, o yasak bu günah, sen müslüman değilsin, o müslüman değil, islamiyet bu değil deyip birbirini kesip duruyor.

Bu beyni bulanıklardan arınmalıyız, çarpık, hastalıklı zihniyetleriyle toplumu zehirlemeye çalışıyor, herkese din adı altında nefret duygusu aşılıyor.
dünyanın ifade ettiği gerçek. ataturk coup yazın aratı. google'a.

matrix'ten uyanın artık. düşünmeye başlayın.

görsel
görsel
süs köpeği gibi yaşayacaksınız türkiye cumhuriyetinde.fazla havlamayın şeriat diye.
bunlar cehaletten değil, ihanetten söylenen sözler
Asıl sorun şu ki ahrazsınız. Bu sözleri söyleyebiliyorsanız cumhuriyetin size sağladığı özgürlükler sayesinde söyleyebiliyorsunuz ama siz hala hülooooo.
Buna ellemeyen hükümetin de avradını..
Bu adam belediye baskani olmus ve daha kotusu buna oy veren belirli kitle var.
Lan insanda beyin olsa, osmanli'nin ne zaman ve nasil yikildigini okur ogrenir.
Seni baskan yapanin da sana oy verenin de seni insan yerine koyanin da...
tarihten bir haber yaşayan bir tiplemenin sanrısıdır.

http://llcdn.listelist.co...14/01/ilber-ortayli-3.jpg

belkide işin doğrusunu biliyor ama hainlikten dolayı söylüyor bilinmez..
darbenin yapıldığı yer: ıstanbul meclisi.
darbeye maruz kalan meclis'in istediği: amerikan/ingiliz mandası.

darbe mağduru damat ferit sevr antlaşmasına imza atan ve su an belediye başkanlığını yaptığı ilçe sınırlarını da kapsayan ülkenin büyük kısmını küffara teslim eden it.

bunlar o dönem işgal güçlerine direnilmemeli fetvasını veren dürrizade abdullah karşısında duran müslüman ahaliyi isgal kuvvetlerinin uçaklarından attıkları fetva ile kandırmaya çalışan kopekler ile bugünkü uzantıları aynıdır.
demek ki osmanlı'nın, darbeye bile dayacak gücü yokmuş. *
o değil de barbaros'a 1-2 konuşması dışında hak vermiştim.
artık tamamı ile hak vermeye başladım.
Paçalardan cehalat akarken verilmiş demeç.
Darbe değil devrim yaptı ATAM ama keşke senin gibilerin dedelerini ülkeye almasaydı belki şuan bu konumda olmazdı güzelim ülke.
Cumhuriyetin ekmeğini yeme, in o koltuktan denilesi. Ordusu olmayan, rus büyükelçisinin keyfine bile iki askerini feda etmek durumunda kalan bir ülke, sanayi devrimini yapmış ve üzerine idmanını 1. Dünya savaşıyla yapmış, osmanlı'ya öyle saldırmış olan haçlı-yahudi askeri-ticari ve teknolojik ittifakıyla karşı karşıya kalmış. Cumhuriyetin ilanı şeklinde bir çözüm bulunmasaydı 15 milyon osmanlı nüfusunun yarısını katledip kalanı da geldikleri yere sürecek güçleri vardı. Sonra ne olacaktı?

çözüm atatürk karşıtlığında değil değerli akp'liler, çözüm islam yanlılığında. sebebi odur ki atatürk karşıtlığı içinde bulunulduğunda atatürk ile gelen güzellikleri de inkar ve def etmek durumunda kalırız. atatürk eleştirisine herhangi bir karşıtlık söz konusu değil ancak osmanlı'yı içine düştüğü karanlıktan kısmen de olsa çıkaran kişiye işgalci, darbeci gibi yaftalar yakışık almıyor ve yanlıştır.
Bu ülkede bir cumhuriyet, Atatürk saygınlığı vardı. Artık ülkemden utanır hale geldim. Yazıklar olsun.