uludağ sözlük te entry oylama kültürü

entry8 galeri
    1.
  1. önce başlığa bakılır, başlık baştan kokar mantığı ile eğer kişinin hoşuna gitmediyse, ya da başlık güzelse altındaki tüm entryler okunmaksızın kafadan bir bir artılanır yahut eksilenir.
    ikincil olarak entryi yazan yazara bakılır. entrynin sahibi yazar eğer ideolojik olarak sizinle genel anlamda uyuşuyor ise entry okunmaksızın artılanır ya da tam tersi şekliyle sizinle her düşüncede zıt düşüyor ise enrtysi okunmaksızın eksilenir. böyle bir fişleme, böylesine bir önyargı da hakim.
    üçüncül olarak entry eğer uzun ise ilk bir kaç satırına göz gezdirilir buradan yapılan çıkarsama ile entry eksilenir yahut artılanır.
    son ve istisnai olarak nihayet enrty okunulur. ancak değerlendirme aşamasına gelindiğinde ya entryi anlamamış olmaktan ya da bir alternatif geliştirememekten yine belli bir koşul, bir mantık geliştirmeksizin entry artılanır yahut eksilenir.
    yemekteyiz proğramında yemek esnası ve oylama sekansı arasındaki paradoks canlandı şimdi gözümde.
    örnek teşkil etsin diye veriyorum. #5292322 nolu entrym daha yeni kaydet butonuna basmamla birlikte bir kaç artı bir kaç eksi almış.
    ben o kadar uzunca açılımlar yapıp tanımlamayı genişletmek adına laf kalabalığına girişmeksizin kısaca; yeni nesil karikatürcüler yavşaktır yazsaydım yine bu entry aynı şekilde artı ve eksileri alacaktı eminim. hal böyle iken entry yazmanın hiç bir mahiyeti kalmıyor azizim. yaşvaklar, ibnedir, güzel insandır, doğrudur, gibi tek kelimelik yargılar getirelim olsun bitsin. boşa uğraşmayalım yazmayla anlatmayla. nasıl olsa müdavimleri ve karşıtları tarafından analiz edilmeden eksilenecek ve artılanacak.
    5 ...