üniversite sınavına çalışmak

entry19 galeri
    18.
  1. Yükseköğretime geçiş yapmak isteyen her bireyin gerçekleştirmesi gereken eylemdir.

    Bu hususta en önemli şeylerden bir tanesi bana kalırsa düzenli bir süreç geçirmek. Her şeyinizi planlamanız. Kısıtlanmış olan Sosyal hayatınızdan ders çalışma ve yatma saatlerinize kadar her şeyinizi planlayın. Benim gibi sabah uyuyup gece dörtte ders çalışacağım diye kendinizi parçalamayın.. tavsiye etmiyorum.

    Not: entrynin bundan sonraki kısmı bolca kaynak tavsiyesi içerir.

    Matematik konusunda tavsiye vermek isterim,çünkü ne olursa olsun her zaman belirleyici olan matematiktir. Matematik diyorum lakin içinde geometri de var,aman ihmal etmeyin benim gibi bir senenizden olmayın.

    Matematiğiniz yeterli düzeyde değilse lütfen başlangıç için antrenmanlarla matematik kitabını bitirin ve Şenol hoca takviyesi alın,birey matematik a serisini kullanarak temelinizi sağlam atın.

    Orta düzeye geldiğinizde hocalara geldik kanalını takip etmenizi öneririm zira bu kanal orta düzeye ulaşmış olan bir öğrenciyi bir tık üste taşıyacaktır,temelden zora doğru bir anlatımı var. Kaynak olarak hocalara geldik'in soru bankaları veyahut birey matematik b serisi olabilir.

    Orta-ileri düzey arasında bir yerlere gelmek istiyorsanız (ki derece yapmak için mecbursunuz) barış Ayhan yayınlarını ve behzat rasuli'nin konu anlatımlarını tavsiye edebilirim. Tabi bunlar ücretlidir,tercih meselesi. Ama kullanırsanız sahiden ileri düzeyde soru tarzları ile karşılaşacaksınız. Kaynak olarak karekök,birey matematik c serisi,matematik kulübü ve bilgi sarmal yayınlarını öneriyorum. Çap yayınlarını da önerebilirim. Bir kez daha altını çizmek isterim ki bunlar ileri seviyedir, hedefiniz bu ise kullanın.

    Size tavsiyem çözümlü kaynak kullanmanız olacaktır,aksi takdirde biriken sorularınıza cevap bulamadıkça çalışma isteğiniz ve motivasyonunuz düşecektir.
    13 ...
bu entry yorumlara kapalı.
© 2025 uludağ sözlük