bugün

seviyorum diyip 72saat sonra yapamıyorum diyen kız

sevmek birine tamamen bağlanmaya yetmiyor. istersen köpek gibi sev, o insan sana iyi gelmeyebiliyor bazen. güvenemiyorsan, ihtiyacın olduğunda nasıl yanında olacağını bilmiyorsa, aranızda sürekli ufak tefek şeylerden kavgalar çıkıyorsa, ilişki seni yıpratacaksa, başka birini unutmak için kendini onun kollarına attıysan, mutluysanız ama yine de bazı fiziksel engeller varsa(aile, yaşanılan yer ve benzeri) o iş olmaz arkadaş. olmaması ikiniz için de daha hayırlı olur.

ya da o kişi sizi uzun zamandır uzaktan seviyordur, öyle ki tam tanıyamamıştır. kafasında idealize etmiştir. sizi gerçekten tanıma şansını bulunca ise olduğunuz kişi onun hayallerinden çok farklı çıkmıştır, bu onun hatasıdır. bir insanı iyice tanımadan aşık olmak kendi kafanda yarattığın bir karaktere, gelecek hayallerine aşık olmaktır.

düzgün bir kapanış cümlem yok ama umarım sevdiğiniz insan hakkında iyice düşünüp sonra bir birliktelik kararı alırsınız. masallarda veya dizilerde yaşamıyoruz, malesef sevmek her zaman yeterli olmayabiliyor. en başta gerçekçi davranmak iki tarafın da kırılmasını engelleyebilir.