bugün

coca cola ve diyabet i aynı cümlede kullanmak

coca cola marka yöneticilerinin sizi takip etmesine sebep olur.

yapın bu şakayı arada. internette yazı yazdığınız yerlerde coca cola ve diyabet kelimesinden bahsedin. coca cola yöneticilerini sinir edin.

tamamen şek*r'den oluşan bir içeceğin, şek*rsiz ve aynı tada sahip uludağ soda gibi bir zararsız alternatifi varken. sırf %100 halka açık bir şirketin bilinmeyen sahipleri para kazanacaklar diye sulandırılmış şek*r içip vücudumuzu zorlamanın ne gereği var. sırf birileri devasa para kazanacak diye insanların sağlığıyla oynamak bana uyuşturucu üreticilerini hatırlatıyor.

coca cola neymiş "mutluluk" whuuu süper. yarın bir gün eroin üreten bir üretici asıl mutluluk burada diye reklam yaparsa ne diycez. haksız değil adam. ikisi de sağlığa zararlı. şeker de bağımlılık yapıyor. birinin zararı onlarca yılda ortaya çıkıyor diye yasal olması kabul edilebilir mi? bu aynen şuna benziyor. bir kiralık katil hedefteki kişiyi tek kurşunla vurunca hapse giriyor, ama 1 yıl boyunca ufak ufak zehir vererek öldürünce polis katili bulamıyor işin içinden sıyrılıyor. yahu ben söylüyorum size suçlunun kim olduğunu.

şeker yazarken bilere şek*r diye yazıyorum. zira yakın gelecekte şek*rden bahsederken o şekilde bahsedeceğiz. eroin muamelesi yapacağız şek*re.

hele ülker'e ne demeli? ilkokul kantinlerinde şek*rden yapılmış ürünler satarak gençlerimizi küçükten itibaren şek*re alıştırmak nedir yahu? nasıl izin verilir buna?

bu arada ülker'in sloganı neydi?