filmlerde sinirlenince elindeki bardağı kıran kişi

entry12 galeri
    1.
  1. başlığın aslı; "filmlerde sinirlenince eldeki bardağı kırma takıntısı" idi ama karakter sayısı izin vermedi. "nasıl bu hale geldi lan öyleyse?" derseniz, cevap veremem. boynumu büker, duygulu gözlerle bakarım. neyse ben bu duruma düşmeden, konumuza dönelim biz en iyisi.

    efenim malumunuz filmlerde, normal hayatta gerçekleşmesi pek mümkün olmayan şeyler anlatılır. anlatılan şeyin etkisinin artması için, senaristler türlü oyunlar yaparlar. yaparlar da, bazen de ipin ucunu kaçırırlar. olay dangalaklığa döner. bu eldeki bardağı sıkarak kırma olayı da bu abartılmış olaylardan biri işte.

    eylemin gerçekleşme sebebi kuvvetle muhtemel kıskançlık, daha az bir ihtimal olarak ise sinirdir. misal; esas oğlanla esas kız bir koktryle giderler, fakat esas kız bakasını seviyordur ve kokteylde ona ilgi gösterir. yani kocasına satış yapar anında.

    malumunuz kokteyl ortamları böyle içeceklerin ayakta tüketildiği bir yer olduğu için, elinde halihazırda bir bardak olan gavat koca, eşini diğer elemanla samimi bir halde görür. peki ne yapması gerekir bu noktada? yada siz olsanız(allah göstermesin) ne yaparsınız? gider o karınızı ayartan ibnenin ağzını yüzünü dağıtırsınzı değil mi? ve hatta annesine küfreder, aşağılar, kafasına şaplak atarsınız. ama bizim esas oğlan böyle yapmaz işte. o onları izler izler, motive olur iyiden iyiye. ve o da ne? elindeki bardak kırılır. eleman çok sinirlenmiştir çünkü, o sinirle de elindeki bardağı kırar.

    ulan göt oğlanı madem o kadar asabisin ve dahi kuvvetlisin, git dal o adama! niye elindeki bardağı kırıp kendine zarar veriyosun? "yok adama dalmaya maçam yemez abi!" diyosan, bardak kırıp şekil yapmanın anlamı ne lan? sittirtme belanı, sümsük herif. adam gibi mekanı terk et .minakoyyim! durup durup şekil yapma. "yok, illa yapıcam ben" diyosan git daha değişik şeyler yap. garsonun elindeki tepsiyi kafana geçir mesela, ama bardak kırma. çünkü; mal gibi duruyosunuz o vakit.
    4 ...
  1. henüz yorum girilmemiş
© 2025 uludağ sözlük