ancak elektrik motoru aracın hızına hız katmak, turboların ve vites geçişleri sırasındaki boşlukları ortadan kaldırmak için kullanılmıştır. toplamda 903 beygir üretmektedir.
aracın asıl olayı ise ağırlık, daha doğrusu hafifliktir. ağırlığı azaltmak için mümkün olduğunca az vida ve somun kullanılmıştır, varın gerisini siz düşünün.
bir diğer konu ise elektronik aksamdır. aracın süspansiyon ve spoiler kısımları hıza göre yükselip alçalmaktadır. spoiler 300 km'den sonra yavaş yavaş kapanmaktadır çünkü oluşan downforce aracın süspansiyonlarını kıracak güçtedir.
benzer hızlara çıkan bugatti veyron'dan çok daha güzel bir spor araba olduğu kuşkusuzdur. bunun nedenlerinin başında veyron'un savurganlığıdır. 3 ton çekiyor o âlet. hâliyle o hızlara çıkmak için şehir hatları'na bağlı vapurların motorları kadar da motor gerekiyor. bunda ise her türlü gereksiz donanım ve ağırlıktan kaçınılmıştır. öyle ki torpido gözü bile yoktur. camlar normâl arabaların camlarına göre 1,5 mm daha incedir. arkada ise cam zaten kullanılmamıştır.