bilimin son raddesine kadar gelen bilim adamlarıdır.
Vladimir Demikhov
Köpekler üzerinde deney yapan bir bilimadamı. Onu çılgın yapan yavru ve yeti,şkin bir köpeği aynı vücuuta birleştirmes. Yavru bir köpeğin başını alıp yetişkin köpeğin başının üstüne koyuyor. işin ilginci, köpekler bir süre hayatta kalmayı beceriyor. Ancak, sonra doku uyuşmazlığı sebebiyle ölüyorlar.
Josef Mengele
Kendisine takılan lakap, Ölüm Meleği. Nazi kamplarında Yahudiler üzerinde akla hayale gelmeyecek deneyler yaptığı biliniyor. Özellikle ikiz çocuklar üzerinde yaptığı deneyler kan donduran cinsten. Ameliyatlarını anestezi olmadan yapması en büyük özelliklerinden.
Johann Conrad Dippel
Gerçek Doktor Frankenstein. Mary Shelly'nin romanına ilham olan bilimadamı. Çalışmalarının arasında simyaya da merak salan Dippel adına Dippel Yağı denen hayvansal bir ürün keşfetti ve bunun simyacıların arayıp bulmaya çalıştığı "Hayat iksiri" olduğunu düşündü. Farklı vücutlardan parçaları birleştirerek canlandırmayı ve bedenler arası ruh transferini denedi.
Giovanni Aldini
Ünlü bilimadamı Galvani'nin yeğeni. Dayısı elektrikle ilgili çığır açan deneylerini kurbağa bacağıyla yapmıştı. Aldini ise bunları insan bedeni üzerinde denemeye kararlıydı. Bir idam mahkumu infaz edildikten sonra denedi de. Deneyi izleyenler ölü adamın gerçekten canlanacağını düşündüler, çünkü cesette elektriğin etkisiyle hareketlenmeler oldu.
Sergei Bruyukhonenko
Canlıların bedeni olmadan, sadece kafalarıyla yaşayabileceklerini beyin haricindeki tüm organların yerinin insan eliyle doldurulabileceğini ıspatlamaya çalışan bilim adamı. Köpekler üzerinde deney yapmış. Deneyi bir izlemekte fayda var:
#t=117
Andrew Ure
Lakabı iskoç Kasabı. Ölü diriltme konusunda deneyler yapan başka bir isim. Asılarak idam edilen mahkumların üzerinde gerçekleştirdiği deneylerde onları geri getirebileceğine inanıyordu.
Shiro Ishii
Japon ordusunda korgeneral olan mikrobiyolojist. Savaş suçlusu olara tutuklanmış bir askerdir. Mengele ile benzerlikleri vardır. Bu da deneylerinde esirleri kullanmıştır. Unit 731'in patronudur.