uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

entry4809 galeri video1
    1121.
  1. uludağ sözlük yazarlarının trendleri ve sosyal medyayı son derece iyi takip ettiğini gösterdiği sayfalardır. ama yazıyı sonuna kadar okuyunuz lütfen.

    2008, 2009 yılları arasında yüzde 1000'in üzerinde büyüyen Twitter'ı köşebaşındaki sosisçi hariç herkes kullanıyor bile diyebiliriz belki de.

    Kişiler, haber kanalları, büyük kurumsal şirketler, kampanya düzenleyenler, politikacılar; yani aklınıza gelebilecek hemen her kişi ve kurum açtığı Twitter hesabıyla kendisi hakkındaki gelişmeleri paylaşıyor.işin mantığı oldukça basit aslında. O an başınıza gelen bir olay, duyurmak istediğiniz bir haber, düzenlenen bir kampanya, firmanız hakkındaki bir gelişme, seçim kampanyanızdaysanız katıldığınız miting ya da çıkacağınız televizyon kanalını duyurmak gibi aklınıza gelebilecek hemen her şeyi Twitter üzerinden takipçilerinize duyurabilirsiniz.

    Tek bir şartla, mesaj başına 140 karakter sınırınız var. 160 karakterlik kısa mesaj sınırlamasına alışkın bir toplum olan bizler için 140 karaktere uygun mesajlar yazmak zor olmasa gerek.

    Eğer düzenli takip ettiğiniz bloglar varsa blog sahipleri beni Twitter'dan takip edin, adresim şu diyebilirsiniz. Aynı şekilde takip ettiğiniz haber sitelerini de eklemeniz mümkün. Yurt içi ve yurt dışındaki haber sitelerinin çoğu kullanıyor.

    Yazı yazmayı biliyorsanız Twitter'ı kullanamamanız için bir sebep yok. Tek yapmanız gereken sayfanın üst tarafındaki boş alana 140 karakteri geçmeyen mesajı yazmak ve alttaki tweet butonuna tıklamak, hepsi bu.

    Dilerseniz cep telefonunuzdan da m.twitter.com'u ziyaret edip güncelleme yapabiliyorsunuz. Böylece örneğin trafikte ilerlerken karşılaştığınız bir kazayı bildirip diğer Twitter kullanıcılarının bölgeden geçerken dikkatli olmasını sağlayarak sosyal hizmet kategorisinde bir iş bile yapabilirsiniz.

    Twitter kullananları ülkelere göre listelediğimizde ABD'nin yüzde 40'lık payı dikkat çekiyor. ABD dışındaki ülkelerde ise Japonya yüzde 39'la başı çekiyor. Japonya'yı sırasıyla ispanya, ingiltere, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, italya, Hollanda ve Tayvan takip ediyor.

    iş bu noktaya gelmişken Galatasaray'ın Twitter kullanan ilk spor kulübü olduğunu da söyleyelim.

    haa bu kadar büyük bir sosyal bir paylaşım sitesine ait açılan başlıkta takip etmek isteyen beğenirse buyursun beni takip etsin diye kilitli twitter sayfasini koyan mal yazar, canimsin.
    0 ...