28.
sozlukte acilan basliklarda harf harici karakterleri kullanamamiza kurban giden anket. bu yuzden de basliktaki sayilar her turlu 4 isleme dahil edilebilir.
62+1+2 = 65
62+1-2 = 61
62+1*2 = 64
(62+1)*2 = 126
62+1/2 = 62,5
(62+1)/2 = 31,5
62-1+2 = 63
62-1-2 = 59
62-1*2 = 60
(62-1)*2 = 122
62-1/2 = 61,5
(62-1)/2 = 30,5
62*1+2 = 64
62*(1+2) = 186
62*1-2 = 60
62*(1-2) = -62
62*1*2 = 124
62*1/2 = 31
62/1+2 = 64
62/(1+2) = 20,667
62/1-2 = 60
62/(1-2) = -62
62/1*2 = 124
62/1/2 = 31
62/(1/2) = 124
ha siz derseniz ki 62 degil, baslikta 6 ve 2 sayilari bitisik yazilmis, o halde
6+2+1+2 = 11
6+2+1-2 = 7
6+2+1*2 = 10
6+(2+1)*2 = 12
(6+2+1)*2 = 18
6+2+1/2 = 8,5
6+(2+1)/2 = 7,5
(6+2+1)/2 = 4,5
6+2-1+2 = 9
6+2-1-2 = 5
6+2-1*2 = 6
6+(2-1)*2 = 8
(6+2-1)*2 = 14
6+2-1/2 = 7,5
6+(2-1)/2 = 6,5
(6+2-1)/2 = 3,5
6+2*1+2 = 10
(6+2)*(1+2) = 24
6+2*(1+2) = 12
6+2*1-2 = 6
6+2*(1-2) = 4
(6+2)*(1-2) = -8
(6+2)*1-2 = 6
6+2*1*2 = 10
(6+2)*1*2 = 16
6+2*1/2 = 7
(6+2)*1/2 = 4
6+2/1+2 = 10
(6+2)/(1+2) = 2,667
6+2/(1+2) = 6,667
6+2/1-2 = 6
(6+2)/(1-2) = -8
6+2/(1-2) = 4
6+2/1*2 = 10
(6+2)/1*2 = 16
6+2/(1*2) = 7
6+2/1/2 = 7
(6+2)/1/2 = 4
6+2/(1/2) = 10
6-2+1+2 = 7
6-2+1-2 = 3
6-2+1*2 = 6
6-(2+1)*2= 0
(6-2+1)*2= 10
6-2+1/2 = 4,5
(6-2+1)/2 = 2,5
6-2-1+2 = 5
6-2-1-2 = 1
6-2-1*2 = 2
6-(2-1)*2 = 4
(6-2-1)*2 = 6
6-2-1/2 = 3,5
6-(2-1)/2 = 5,5
(6-2-1)/2 = 1,5
6-2*1+2 = 6
(6-2)*(1+2) = 12
6-2*(1+2) = 0
6-2*1-2 = 2
6-2*(1-2) = 8
(6-2)*(1-2) = -4
6-2*1*2 = 2
(6-2)*1*2 = 8
6-2*1/2 = 5
(6-2)*1/2 = 2
6-2/1+2 = 6
(6-2)/(1+2) = 1,333
6-2/(1+2) = 5,333
6-2/1-2 = 2
(6-2)/(1-2) = -4
6-2/(1-2) = 8
6-2/1*2 = 2
(6-2)/1*2 = 8
6-2/(1*2) = 5
6-2/1/2 = 5
(6-2)/1/2 = 2
6*2+1+2 = 15
6*(2+1)+2 = 20
6*(2+1+2) = 30
6*2+1-2 = 11
6*(2+1)-2 = 16
6*(2+1-2) = 6
6*2+1*2 = 14
6*(2+1)*2 = 36
6*(2+1*2) = 24
(6*2+1)*2 = 26
6*2+1/2 = 12,5
6*(2+1)/2 = 9
6*(2+1/2) = 15
(6*2+1)/2 = 6,5
6*2-1+2 = 13
6*(2-1)+2 = 8
6*(2-1+2) = 18
6*2-1-2 = 9
6*(2-1)-2 = 4
6*(2-1-2) = -6
6*2-1*2 = 10
6*(2-1)*2 = 12
6*(2-1*2) = 0
(6*2-1)*2 = 22
6*2-1/2 = 11,5
6*(2-1)/2 = 3
6*(2-1/2) = 9
(6*2-1)/2 = 5,5
6*2*1+2 = 14
6*2*(1+2) = 36
6*(2*1+2) = 24
6*2*1-2 = 10
6*2*(1-2) = -12
6*(2*1-2) = 0
6*2*1*2 = 24
6*2*1/2 = 6
6*2/1+2 = 14
6*2/(1+2) = 4
6*(2/1+2) = 24
6*2/1-2 = 10
6*2/(1-2) = -12
6*(2/1-2) = 0
6*2/1*2 = 24
(6*2)/(1*2) = 6
6*2/1/2 = 6
6*2/(1/2) = 24
6/2+1+2 = 6
6/(2+1)+2 = 4
6/(2+1+2) = 1,2
6/2+1-2 = 2
6/(2+1)-2 = 0
6/(2+1-2) = 6
6/2+1*2 = 5
6/(2+1)*2 = 4
6/(2+1*2) = 1,5
(6/2+1)*2 = 8
6/2+1/2 = 3,5
6/(2+1)/2 = 1
6/(2+1/2) = 2,4
(6/2+1)/2 = 2
6/2-1+2 = 4
6/(2-1)+2 = 8
6/(2-1+2) = 2
6/2-1-2 = 0
6/(2-1)-2 = 4
6/(2-1-2) = -6
6/2-1*2 = 1
6/(2-1)*2 = 12
6/(2-1*2) = TANIMSIZ
(6/2-1)*2 = 4
6/2-1/2 = 2,5
6/(2-1)/2 = 3
6/(2-1/2) = 4
(6/2-1)/2 = 1
6/2*1+2 = 5 *
6/2*(1+2) = 9 *
6/(2*1+2) = 1 ,5 *
6/(2*(1+2)) = 1 *
6/2*1-2 = 1
6/2*(1-2) = -3
6/(2*1-2) = TANIMSIZ
6/2*1*2 = 6
6/(2*1*2) = 1,5
6/2*1/2 = 1,5
6/(2*1/2) = 6
6/2/1+2 = 5
(6/2)/(1+2) = 1
6/(2/1+2) = 1,5
6/(2/(1+2) = 9
6/2/1-2 = 1
(6/2)/(1-2) = -3
6/(2/1-2) = TANIMSIZ
6/2/1*2 = 6
(6/2)/(1*2) = 1,5
6/2/1/2 = 1,5
6/(2/1/2) = 6