şakirt

entry616 galeri video7
    122.
  1. süper tasarruflu bir canlı türüdür.

    genelde anadolu'da sürüler hâlinde yaşarlar. bu şakirt türü, bilimsel kaynaklarda "türkiye şakirti" olarak geçer. aynı canlı türünün, orta asya'da yaşayan cinsleri için asya şakirti, afrika'da yaşayanı için uzun kuyruklu afrika şakirti ve amerikada yaşayan türleri için de hoca efendi hazretleri denir. bu cinsler arasında bilimsel anlamda en ilgi çekici olanı da sert kabuğunun üzerinde ve özellikle kafa kısmında sürekli göz yaşını andıran bir sıvı bulunan hoca efendi hazretleri modelidir. bu türün, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için koruma altına alınmıştır.

    türkiye şakirtleri ise bu konuda en kullanışlı olanlardır. hoca efendi hazretleri olarak bilinen amerikan şakirti, türkiye şakirtleri üzerinden beslenerek hayatını devam ettirir. şakirtlerin, yaşama biçimlerini sırılsıklam, vıcık-vıcık kafa yapısının içindeki düşünceleri belirler.

    amerikan şakirti dışında kalan kesim bir şeyleri düşünmek için dahi kafa yormaz, amerikan şakirti söyler, diğerleri yaparlar... dolayısıyla da "düşünmek" gibi bir eylemi de yersiz bulurlar. bu sebepten bilimsel kaynaklarda "yarı asalak" olarak yer bulurlar kendilerine. bunun nedeni de verilmesi gereken çabanın yarısını vererek, tam anlamıyla çaba sarfetmişçesine tam bedel almalarıdır.

    kpss, pmyo, öss,... türünden sınavlardaki başarı oranları da çok yüksek olan bu yarı asalaklar, evlenecekleri insan ve evlenecekleri zaman türünden tamami ile ferdi kararlarını dahi kendileri alamazlar.
    0 ...